Hyundai Elantra, disponibilă în România la un preţ de 15.000 euro

Modelul Elantra de la Hyundai, desemnat, în 2012, 'Maşina Anului' în SUA, este disponibilă în România la un preţ de 15.736 euro pentru nivelul de echipare Highway, prin intermediul DAB Auto Serv.
Economica.net - vin, 15 mart. 2013, 09:53
Hyundai Elantra, disponibilă în România la un preţ de 15.000 euro

Potrivit distribuitorului local al mărcii, Elantra dispune de un motor de ultimă generaţie, cu tehnologie multisupape şi distribuţie variabilă, care generează o putere maximă de 132 CP la 6300 rpm şi un cuplu maxim de 158 Nm la 4.850 rpm.

Autovehiculul poate dezvolta o viteză maximă de 200 kilometri/oră şi accelerează de la zero la 100 kilometri pe oră în 10,7 secunde.

În acelaşi timp, consumul mediu de combustibil este de 6,4 litri/100 kilometri, echivalentul unei autonomii de patrulare de circa 750 kilometri fără realimentare.

Elantra este dotată cu un portbagaj de 485 litri, precum şi un spaţiu interior pe măsură, iar printre dotările standard se află: airbaguri frontale, laterale şi cortină, ABS, EBD, ESP, VSM, climatizare automată cu sistem de purificare/ionizare, sistem de pilot automat (Cruise Control), computer de bord şi senzorul de ploaie, precum şi un sistem audio foarte performant.

Modelul Elantra de 1,6 MPi 132 CP, în echipare Highway, are un preţ special prin DAB Auto Serv, respectiv 15.736 euro (cu TVA).

Conform datelor oficiale, vânzările Hyundai în România, prin intermediul dealerului local DAB Auto Serv, crescuseră, în primele 11 luni din 2012, cu 41,9%, până la 244 de unităţi, comparativ cu anul 2011, iar cel mai comercializat model a fost Noul Elantra, cu 61 de unităţi.

Astfel, la nivelul perioadei ianuarie-noiembrie 2012, au fost vândute 244 de unităţi Hyundai, în creştere cu 41,9% faţă de anul anterior, din acest total Noul Elantra înregistrând cele mai importante vânzări (61 de unităţi, +306% faţă de 2011).

Un alt model ale gamei preferat de către români a fost şi Hyundai ix35, achiziţionat, la nivelul primelor 11 luni, în 55 de exemplare, echivalentul unei majorări de 44,7% comparativ cu datele din 2011, când se consemnaseră 38 de unităţi vândute.

Potrivit DAB Auto Serv, noile modele i30 şi i20 au fost printre preferatele cumpărătorilor din România, cu 35 unităţi, respectiv 12 unităţi. De asemenea, versiunea iniţială a Hyundai i20 a fost achiziţionată în 30 de unităţi, la nivelul acestui an, iar i40 în 11 exemplare.

La începutul acestui an, Hyundai Elantra a fost declarată ‘Maşina Anului 2012’ în America de Nord, într-o competiţie jurizată de 50 de jurnalişti de specialitate.

Marca Hyundai se regăseşte în clasamentul celor mai importante cinci mărci de import autoturisme la nivel naţional, înregistrând o cotă de piaţă de 5,7% în segmentul auto de import.

Hyundai Auto România, parte a Grupului Ţiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 şi aduce pe piaţa naţională 12 modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare.

DAB Auto Serv este unul dintre dealerii locali ai mărcii auto coreene, în al cărui portofoliu se află 11 modele ale gamei Hyundai. În plus, compania oferă servicii de: service, asistenţă rutieră, asigurări, leasing, buy back şi constatări daune.

Te-ar mai putea interesa și
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din România îşi vor primi banii în avans, înainte de Paşte, a anunţat......
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...
Început bun de an pentru comerțul agroalimentar al UE. Excedentul comercial din luna ianuarie a ajuns la 5 miliarde de euro
Început bun de an pentru comerțul agroalimentar al UE. Excedentul comercial din luna ianuarie a ajuns la 5 miliarde de ...
Comerţul agroalimentar al UE a înregistrat o evoluţie pozitivă în luna ianuarie 2024, când excedentul comercial a ajuns ...