1EUR = 4.8068 RON | Bucureşti 10 º

News

Hyundai recheamă 675 de maşini din România, pentru posibile probleme la centurile de siguranţă

Hyundai a demarat in Romania o campanie de rechemare pentru 675 de masini iX35 fabricate in Cehia la care vor fi inlocuite sistemele de pretensionare ale centurii de siguranta de la scaunul soferului, scrie 0-100.ro.

14 iun, 2014 | 0-100.ro

Printre marcile care au mai facut rechemari in service in acest an, in Romania, se numara Yamaha, Land Rover, Dacia, Toyota, Jaguar, Honda, Nissan, Mitsubishi si Mercedes-Benz.

Sistemul de pretesnionare a centurii de siguranta sofer este montat in stalpul central si, in cazul producerii unui impact frontal sub un anumit unghi, retrage centura de siguranta pentru a proteja ocupantul scaunului de impactul cu volanul sau bordul autovehiculului, explica Hyundai in documentele oficiale.

Defectiunea se poate manifesta sub forma aprinderii martorului “Airbag”, iar posesorii masinilor iX35 sunt invitati in service pentru inlocuirea sistemului de pretensionare a centurii de siguranta a scaunului soferului. Operatiunea este gratuita, iar durata medie va fi de 20 minute. Nu s-au inregistrat accidente legate de posibilul defect. Citeşte mai mult pe 0-100.ro

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO