1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

News

Hyundai: vânzări record în Europa, cu 237.221 de unităţi, în prima jumătate a anului

Producătorul Hyundai a înregistrat vânzări record la nivel european de autovehicule noi, cu 237.221 de unităţi, în prima jumătate a anului 2015, au anunţat, joi, reprezentanţi ai companiei.

23 iul, 2015 | Agerpres

Majorarea semnificativă a cererii pentru noile modele ale gamei i20, i30 şi i40 a condus la o evoluţie remarcabilă, Hyundai înregistrând o creştere cu peste 8% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (219.373 unităţi înmatriculări , depăşind totodată şi cel mai bun semestru din 2012, arată managementul Hyundai.

Urmărind proiectul 'Product Momentum', care susţine dezvoltarea mărcii în viitor, compania va reînnoi, pe parcursul anului 2015, 80% dintre unităţile gamei comercializate în Europa.

Între noile modele se numără i20, care include acum şi o versiune Coupe, precum şi i30, care propune pentru prima dată o versiune Turbo. Noul model i40 a generat, de asemenea, un interes crescut în rândul clienţilor din Europa.

Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer Hyundai Motor Europa, a declarat: 'Ne-am asumat responsabilitatea de a produce autovehicule care să răspundă aşteptărilor consumatorilor, concentrându-ne pe nevoile specifice ale clienţilor europeni. Acest demers a contribuit la creşterea vânzărilor pe această piaţă competitivă', arată Thomas A. Schmid, Chief Operating Officer Hyundai Motor Europa, într-un comunicat remis AGERPRES.

La nivel semestrial, în prima jumătate a anului curent, Hyundai a deţinut o cotă de 3,2% din piaţa europeană la nivelul înmatriculărilor de autoturisme, similară cu cea deţinută în aceeaşi perioadă a anului trecut.

Peste 90% dintre autovehiculele Hyundai comercializate la nivel european sunt concepute, dezvoltate şi testate în Europa, pentru a răspunde nevoilor clienţilor din această zonă. Iar 90% dintre acestea sunt produse în cele două uzine din Cehia şi Turcia.

Hyundai Auto România, parte a Grupului Ţiriac, este reprezentantul mărcii Hyundai în România din anul 1994 şi aduce pe piaţa naţională opt modele Hyundai, atât din gama autoturismelor, cât şi din cea a autovehiculelor comerciale uşoare. Fondată în 1967, Hyundai Motor Company s-a transformat în Hyundai-Kia Automotive Group, care este cotat drept al cincilea producător auto la nivel mondial începând din anul 2007.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO