1EUR = 4.8583 RON | Bucureşti 28 º

News

Ialomiţianu: Prezentarea Acordului cu FMI în Parlament după negociere, exerciţiu de imagine

Deputatul PDL Gheorghe Ialomiţianu a declarat, marţi, în Parlament că prezentarea de către premier a noului Acord cu FMI după ce actul a fost negociat şi trimis Fondului reprezintă "un exerciţiu de imagine şi o lipsă de asumare a Guvernului în faţa românilor".

17 sep, 2013 | Mediafax

"Guvernul Ponta ar trebui să explice de ce încheiem un nou acord cu FMI şi care sunt avantajele", a spus democrat-liberalul.

El a adăugat că PDL consideră că era momentul ca România să treacă de la un acord tip "plasă de siguranţă" la unul de dezvoltare.

"Guvernul USL ratează complet acest obiectiv", a precizat Gheorghe Ialomiţianu la şedinţa comună a Parlamentului, după ce premierul a prezentat acordul cu FMI.

Ialomiţianu mai spus că scrisoarea de intenţie este angajamentul Guvernului Ponta de a elimina diferenţele dintre taxarea veniturilor din drepturi de autor şi a veniturilor salariaţilor.

"În scrisoarea de intenţie este angajamentului Guvernului Ponta să elimine diferenţele dintre taxarea veniturilor din drepturi de autor şi veniturilor salariaţilor, precum şi a veniturilor persoanelor fizice autorizate (...)", a mai spus Ialomiţianu.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO