1EUR = 4.8341 RON | Bucureşti 33 º

News

ibis Styles Bucharest City Center, primul hotel deschis în Bucureşti după pandemie, este dezvoltat de Dentotal şi operat de Accor

Noul ibis Styles Bucharest City Center, situat pe strada Știrbei Vodă din București se va deschide pe 22 iunie. Hotelul oferă 152 camere şi poate găzdui evenimente de la 20 la 170 de participanți, dar şi un restaurant tradițional casual, cu terasă și un lobby bar. Hotelul a fost dezvoltat de grupul Dentotal şi este operat de Accor.

17 iun, 2020 | | ECONOMICA.net

Confortul oaspeților va fi asigurat și de parcarea subterană cu 50 de locuri, sala de fitness complet echipată și locul de joacă pentru copii. Hotelul are o temă ce combină inspirația tradițională și tendințe de design și materiale moderne.  

A doua investiție hotelieră pentru Dentotal Group

Noul ibis Styles Bucharest City Center este cel de-al doilea hotel deschis de grupul Dentotal, după operarea cu succes a Mercure Bucharest City Center, din noiembrie 2014. În același timp, constituie prima deschidere hotelieră din România, după  criza Covid- 19. Cu o investiție totală de 10 milioane de euro, noul hotel are 3 stele  superior.

Afiliat brandului ibis Styles, hotelul este operat de Accor, lider global în domeniul ospitalității augmentate, în cadrul unui contract de management. Deschiderea sa consolidează parteneriatul dintre Dentotal Group și Accor și deschide noi perspective pentru viitor.

„Odată cu deschiderea  ibis Styles Bucharest City Center, dorim să transmitem un mesaj pozitiv pietei de turism din România. Suntem încrezători că, deși traversăm o perioadă dificilă, o vom depăși, devenind chiar mai puternici. Cu un produs excelent și o echipă motivată în spatele său,  ibis Styles Bucharest City Center va fi în curând o referință în centrul Bucureștiului, atât pentru cazare cât și pentru evenimente”, spune Bogdan Dogariu, CEO al Dentotal Group.

Înainte de deschidere, ibis Styles Bucharest City Center a introdus măsuri intensive de igienă și prevenire pentru siguranța oaspeților. Hotelul, împreună cu Mercure Bucharest City Center, face parte din proiectul pilot care vizează pregătirea, auditul și certificarea procedurilor sanitare de către  Bureau Veritas.

Eticheta ALLSAFE reprezintă noile protocoale și standarde înalte de igienă ale Accor și garantează respectarea acestor standarde în hotelurile din întreaga lume. Măsurile includ distanțarea socială aplicată în toate zonele comune, furnizarea de substanțe igienizante în zonele publice cheie (recepție, ascensoare, restaurante etc.), protocoale întărite de curățare a camerei, inclusiv dezinfectarea suplimentară a tuturor suprafețelor de contact din camere  și băi, check-in, check-out și plăți efectuate contactless, ori de câte ori este posibil, program de curățare întărit în zonele publice cu dezinfectarea frecventă a tuturor zonelor de contact.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO