1EUR = 4.8703 RON | Bucureşti 11 º

Imobiliare

Ibiza Sol se vinde cu 33,3 milioane euro. Raiffeisen şi Alpha Bank pot prelua proiectul

Creditorii au aprobat planul de reorganizare a complexului rezidenţial Ibiza Sol, care prevede fie vânzarea în bloc sau la bucată a apartamentelor, la un preţ total de 33,3 milioane euro, fie darea în plată către Alpha Bank şi Raiffeisen Bank, finanţatorii proiectului.

17 oct, 2013 | Mediafax

"Planul de reorganizare propus de administratorul judiciar a fost votat de toate cele cinci clase de creditori şi prevede valorificarea întregului activ Ibiza Sol către un investitor şi/sau valorificarea activului pe unităţi locative în sistem retail la preţul de 33,35 milioane de euro + TVA. Planul permite şi darea în plată a întregului activ Ibiza Sol către creditorii garantaţi Alpha Bank România şi respectiv RI Eastern European Finance prin mandatar Raiffeisen Bank şi/sau către orice altă persoană fizica şi/sau juridică care se subrogă în drepturile şi obligaţiile creditorului garantat", se arată într-un comunicat al Euro Insol, administratorul judiciar al firmei care a dezvoltat complexul imobiliar.

Firma Ibiza Sol, constituită în anul 2006 de un grup de investitori din Spania, a intrat în insolvenţă în 2012. Firma are datorii de 204 milioane lei din care 160 milioane lei către Alpha Bank Romania SA şi RI Eastern European Finance, prin mandatar Raiffeisen Bank.

Ansamblul rezidenţial Ibiza Sol cuprinde 14 clădiri, totalizând 304 locuinţe (apartamente cu 2, 3 şi 4 camere)., fiind amplasat în zona de Nord a Bucureştiului, lângă Şcoala Americană.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO