Ice Bucket Challenge: 100 de angajaţi ai New Kopel Group au acceptat provocarea

Cei peste 100 de angajaţi ai New Kopel Group, unul dintre liderii industriei auto, au acceptat provocarea Ice Bucket Challenge, lansată de Hezi Shayb, CEO-ul companiei, şi, alături de acesta, au participat la popularul duş cu gheaţă.
Economica.net - mar, 26 aug. 2014, 09:17
Ice Bucket Challenge: 100 de angajaţi ai New Kopel Group au acceptat provocarea

New Kopel Group este prima companie din România care alege să se alăture, cu întreaga echipă, campaniei de conştientizare a nevoii de a continua şi aprofunda cercetările privind cauzele şi remediile maladiei Lou Gehrig sau ALS, cum este recunoscută la nivel mondial.

‘Înarmaţi’ cu găleţi portocalii, tricouri pe care a fost imprimat mesajul ‘Always Yes’ şi prosoape, echipa, alături de CEO-ul, Hezi Shayb, s-au adunat luni, în jurul orei 17,00, în curtea interioară a companiei şi au dat curs provocării, în cadrul unui moment colectiv ‘Ice Bucket Challenge’.

Pentru a respecta regula campaniei, compania donează în numele fiecărui angajat către Alianţa Naţională pentru Boli Rare din România, suma urmând să respecte reperele campaniei externe. De asemenea, mulţi angajaţi au decis să contribuie şi prin donaţii individuale, se precizează într-un comunicat al companiei.

‘Am fost provocat să particip la Ice Bucket Challenge, asemeni multor altor oameni şi am ales ca, împreună cu echipa New Kopel Group, să spunem de 100 de ori Always Yes. Ajutăm astfel Alianţa Naţională pentru Boli Rare din România, care îngrijeşte 61 de pacienţi diagnosticaţi cu ALS’, a declarat Hezi Shayb, CEO al New Kopel Group.

De asemenea, pentru continuarea campaniei, New Kopel Group a lansat provocarea Ice Bucket către alte trei companii: SIXT Germania, KLG Europe Logistics Romania SRL, specializată în activităţi de logistică şi competitorului Avis România.

Mişcarea ‘Ice Bucket Challenge’ are ca scop atât strângerea de fonduri pentru cercetarea în domeniul sclerozei laterale amiotrofice (ALS), cât şi atragerea atenţiei asupra acestei boli, prin gestul inedit, al susţinătorilor campaniei, de a-şi turna o găleată cu gheaţă în cap.

Fiecare om care acceptă provocarea trebuie să nominalizeze, la rândul său, alte persoane care să facă acest gest şi care să posteze un filmuleţ, ca dovadă.

Printre cei care au acceptat să îşi toarne o găleată cu gheaţă în cap în numele acestei cauze se numără fostul preşedinte american George W. Bush, scriitorul Stephen King, fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, şi Bill Gates, fondatorul Microsoft.

Şi în România, mai multe persoane publice s-au alăturat, în ultimele zile, campaniei internaţionale ‘Ice Bucket Challenge’.

Te-ar mai putea interesa și
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Top constructori autostrăzi: Coni, Pizzarotti și UMB au avut cele mai mari progrese în martie
Cele mai mari progrese pe șantierele de autostrăzi au fost înregistrate în martie pe primele două loturi ale A7 Ploiești - Buzău, potrivit raportărilor lunare oficiale. Alături de Coni și......
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Fintech-ul Ecofinance România raportează o creștere a portofoliului de 40% în 2023
Ecofinance, o companie de tehnologie financiară care operează sub marca de consum CreditPrime în România, a înregistrat ...
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții guvernamentale americane
Washingtonul impune noi sancțiuni împotriva Iranului, ca urmare a unor atacuri cibernetice lansate împotriva unor instituții ...
Statele Unite au anunţat marţi o nouă serie de sancţiuni împotriva Iranului care vizează "două companii şi patru ...
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Greta Thunberg va ajunge din nou în fața unei instanțe din Suedia, pentru că a refuzat să respecte un ordin al poliției
Activista pentru climă Greta Thunberg va fi trimisă din nou în judecată pentru că nu a respectat un ordin al Poliţiei ...