ICO Meme Kombat e aproape de a se sfârși cu 8 milioane de dolari deja adunați de către starul ecosistemului GameFi

Jocurile online, pariurile și jocurile de noroc alcătuiesc trio-ul celor mai atent monitorizate și mai profitabile sectoare ale industriei criptomonedelor. Pentru a încuraja eforturile investitorilor, echipa Meme Kombat anunță o competiție viitoare cu un premiu de 25.000 de dolari. Deși acest lucru nu pare necesar, având în vedere modul în care decurge campania de colectare de fonduri.b
Ion Dobreanu - mar, 13 feb. 2024, 14:43
ICO Meme Kombat e aproape de a se sfârși cu 8 milioane de dolari deja adunați de către starul ecosistemului GameFi

Meme Kombat a strâns aproape 8 milioane de dolari pentru ecosistemul său de jocuri online, în cadrul căruia personajele meme se confruntă în arena de luptă.

Platforma de jocuri Web3, atrage publicul prin integrarea posibilității de a paria pe rezultatele bătăliilor între monede meme. O caracteristică unică care distinge proiectul de alte criptomonede meme de succes. Token-ul nativ al platformei, MK, este disponibil la un preț avantajos, de 0,279 dolari.

Pre-vânzarea este aproape de a se finaliza, iar investitorii se confruntă pentru a dobândi un loc în ecosistemul de lupte între meme-uri. Target-ul final al ICO este de 10 milioane de dolari, dintre care 8 milioane deja au fost strânse. Ritmul în care au fost strânse fondurile a crescut cu peste 2.500% în ultimele opt săptămâni.

Cumpără Meme Kombat

Meme Kombat – ecosistem all-in-one pentru amatorii de monede meme

Nu se poate nega faptul că Meme Kombat iese în evidență pe piața actuală, devenind principala atracție pentru contribuabilii ICO. Participând activ pe platformă, jucătorii au posibilitatea de a câștiga diverse recompense, pe lângă premiile potențiale pe care le pot obține din pariurile pe luptele dintre personajele meme.

Meme Kombat permite deținătorilor de token-uri să își depună token-urile pentru a participa la lupte și pariuri. Proiectul va cuprinde câteva sezoane. Primul sezon cuprinde 11 dintre cele mai faimoase personaje meme, iar sezonul 2 – promite să fie și mai miraculos.

Nu există nimic asemănător cu Meme Kombat pe piață în prezent, ceea ce reprezintă, fără îndoială, principala sa atracție pentru participanții la ICO.

Sezonul 1 din Meme Kombat va fi disponibil după ce se termină pre-vânzarea și se lansează proiectul. Vor exista 11 personaje meme cu care veți lupta în Sezonul 1: Milady, Baby Doge, Doge, Floki, Kishu, Mong, Pepe, Pepe2, Shiba, Sponge și Wojak.

Personajele meme din sezonul 2 vor fi dezvăluite chiar înainte de încheierea sezonului 1, dar povestea Meme Kombat nu se oprește aici. Se pregătesc o serie de noi proiecte ambițioase, după cum sugerează materialele sale de marketing.

Este Meme Kombat alegerea de top pentru entuziaștii crypto?

Monedele meme, datorită faptului că au la bază aplicații descentralizate, sunt o sursă de atracție pentru adepții crypto – piață evaluată la miliarde de dolari.

Potrivit statisticilor CoinGecko, capitalizarea de piață a sectorului GameFi se ridică la 20,7 miliarde de dolari. Un alt indicator cheie este că valoarea token-urilor GameFi este de aproximativ 700 de milioane de dolari și este în continuă creștere.

În același timp, CoinGecko estimează că sectorul monedelor meme valorează aproximativ 20 de miliarde de dolari. Meme Kombat este, prin urmare, o combinație perfectă pentru această piață potențială, care poate fi estimată în zeci de miliarde de dolari.

Din ce în ce mai mult, investitorii în criptomonede se concentrează pe proiecte cu cazuri de utilizare în lumea reală, care sunt susceptibile să atragă o bază de clienți mare și activă, iar acest lucru este exact ceea ce oferă Meme Kombat. Pentru a reitera, proiectul vizează trei dintre cele mai fierbinți sectoare din domeniul cripto: jocurile, pariurile și token-urile meme.

Rezerva totală de token-uri pentru Meme Kombat este de 120.000.000.000, din care 30% este alocată recompenselor pentru pariuri și lupte, 10% pentru recompensele comunității și 10% pentru lichiditatea schimbului descentralizat. 50% din oferta totală de token-uri este disponibilă pentru tranzacționare în cadrul ICO.

Monedele Meme depind în mare măsură de vitalitatea comunităților lor, iar umorul îndrăzneț și creațiile artistice atractive joacă un rol esențial în atragerea de noi membri în comunitatea respectivă. Estetica artistică a lui Meme Kombat este un atu incontestabil, după cum o dovedesc publicațiile sale pe rețelele de socializare.

Mai mult, contractul inteligent al proiectului a fost supus unui audit în cadrul căruia nu au fost depistate probleme majore. Toate indiciile arată că echipa de designeri și dezvoltatori profesioniști și experimentați ai proiectului au stăpânit perfect spiritul meme cand au construit Meme Kombat.

În cele din urmă, Meme Kombat are atuul valoros de a atrage tot felul de comunități de fani activi ai monedelor meme. Fie că sunteți un fan al lui Pepe, Shiba Inu sau Sponge, Meme Kombat oferă ceva pentru toată lumea.

Cumpără Meme Kombat

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada Moldova (A7) – La sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, probabil, vom putea circula pe lotul 1 al tronsonului Ploieşti-Buzău, spune Grindeanu
Autostrada Moldova (A7) – La sfârşitul lunii iulie sau începutul lui august, probabil, vom putea circula pe lotul ...
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a afirmat luni, cu ocazia unei vizite de lucru pe şantierul autostrăzii Moldova (A7), lotul 1 al tronsonului Ploieşti-Buzău, că la finalul lunii iulie......
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii noi pentru cetăţeni şi va susţine procesul de recalculare a pensiilor
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat de peste 130 de milioane de lei, care va oferi servicii ...
Casa Naţională de Pensii Publice va avea sistem informatic integrat în valoare de peste 131 de milioane de lei, conform ...
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Cum va fi vremea de 1 Mai şi de Paşti – prognoză meteo ANM
Vremea va fi caldă iar precipitaţiile vor fi izolate şi sub formă de averse în perioada minivacanţei de Paşte, a declarat ...
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România sunt case verzi
Peste 15.000 de locuințe din România au fost certificate drept „Green Homes" sau au obținut o precertificare (fiind ...