Ţie ce smartphone nou ţi se potriveşte în 2014?

Imaginează-ți că ai în fața ta cinci porți, situate la distante aproximativ egale de locul în care te afli. Pe care o vei deschide prima dată?
Economica.net - lun, 31 mart. 2014, 09:45
Ţie ce smartphone nou ţi se potriveşte în 2014?

Poarta 1:
O zi însorită de vară. Ești la o bere cu prietenii, la o terasă pe malul unui lac. Ești mulțumit, ai încredere că viitorul o să-ți rezerve câteva surprize plăcute. De langă masa vecină, un copil într-un cărucior te fixează curios și, dintr-o dată, îți zâmbește cu cei patru dinți de lapte pe care îi are. Viața e frumoasă!

Iar Samsung Galaxy S5 este telefonul tău. Nu aduce nimic inovator cu privire la aspectul fizic, însă oferă o aderență bună și o senzație plăcută la atingere. Ecranul de tip Full HD Super AMOLED are o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli și măsoară în diagonală 13 centimetri. Are scanner de amprente, cameră de 16 MP și tehnologia Fitness care îți poate măsura până și bătăile inimii. Un smartphone pe care îl vei folosi cu plăcere.

Poarta 2:
Știi cele mai multe bancuri și nimeni nu te întrece când vine vorba să le spui. Dacă întârzii la o ședință cu un șef sever, ai grijă să apari agitat, fără un pantof și cu o explicație care îl va face să râdă cu lacrimi. Joci ping pong cu copiii de la bloc și te oprești pentru o partidă de table cu seniorii din parc.

Ești omul potrivit pentru un HTC One M8, smartphone-ul “cool”. Spre  exemplu, are camere cu care poți filma simultan, de pe ambele părți ale telefonului. Imaginează-ți: pe o parte bunica îngrozită, pe cealaltă nepotul tragând pisica de coada și învârtind-o ca pe morișcă. Nu poți să ratezi așa ceva!

Poarta 3:
Cu eforturi, reușești să urci pe un varf înalt de munte. Acum doar cerul e mai sus decât tine. Ba nu!  În depărtare, poți să zărești un alt vârf de munte, mai înalt decât cel pe care tocmai ai urcat. Bucuria de-o clipă s-a transformat în planul tău următor. Vei ajunge și acolo, în curând.

Iar Nokia X te va însoți. Este dotat cu aplicaţii de navigaţie exclusive, cu un ecran principal personalizabil și cu o interfaţa unică, Fastlane, special dezvoltată pentru telefoanele Nokia, care îţi permite să afişezi aplicaţiile recente, fotografiile, postările de pe Facebook şi multe altele pe un singur ecran. Un telefon pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin.

Poarta 4:
Ești într-un autobuz nu foarte aglomerat. Privirea îți alunecă spre podea, unde observi cum, printre pantofii călătorilor, o furnică rătăcită își croiește drum către ușă. Pare hotărâtă să coboare la prima, în ciuda pericolelor mortale care o pândesc.

Dacă imediat îți trece prin minte să faci un film despre cea mai curajoasă furnică din lume, Sony Xperia Z2 e pentru tine. Întotdeauna pregătit pentru situații neașteptate, acest telefon cu Android încorporează tehnologii foto și video excepționale, cu ajutorul cărora va imortaliza momente unice și le va reda la o calitate deosebită.

Poarta 5:
Este imposibil să treci neobservat. Îți faci prieteni oriunde te-ai duce. Cu foștii colegi din liceu încă te mai întâlnești la baschet. Nu poți să stai într-un loc prea mult timp și, dacă rămâi singur, te plictisești.

LG G Pro 2 e un smartphone pentru tine. E ușor de remarcat prin dimensiunile sale și are un ecran splendid. Sistemul KnockCode îi oferă un plus de siguranță, iar camera este dotată cu “Magic Focus” (dupa ce fotografiezi, poți ajusta focusul).

Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Nokia X, Sony Xperia Z2, LG G Pro 2 sunt în topul lansărilor din 2014. În curând, le vei găsi și pe Okazii.ro, la prețuri foarte bune. Până atunci, gândește-te ce poartă ești tentat să deschizi! Sau profită de reducerile de preț pentru “vedetele” anilor trecuți: 

  • Samsung Galaxy S4 – cea mai spectaculoasă ascensiune a vânzărilor;
  • Sony Xperia Z1 Compact – cel mai puternic telefon din gama „mini”;
  • LG G Flex – singurul telefon cu design curbat;
  • HTC One – caștigătorul titlului de cel mai bun telefon al anului 2013; 
  • Nokia Lumia 1520 – telefonul Nokia cu cele mai importante performanțe, la ora actuală.  

Pe Okazii.ro, pe lângă diversitatea ofertelor și prețurile accesibile pentru produsele din categoria “telefoane mobile”, în calitate de cumpărător beneficiezi și de alte avantaje importante, cum ar fi serviciul Garanția de Livrare sau posibilitatea de a cumpăra numai de la vânzători cu un profesionalism dovedit.

Te-ar mai putea interesa și
Telekom Romania Mobile lansează două telefoane 5G marcă proprie, dezvoltate în parteneriat cu Google
Telekom Romania Mobile lansează două telefoane 5G marcă proprie, dezvoltate în parteneriat cu Google
Telekom Romania Mobile lansează două telefoane 5G marcă proprie - T PHONE și T PHONE PRO - dezvoltate în parteneriat cu Google....
Milioane de români își vor putea alege beneficiile extrasalariale. Aproape 30.000 de produse și servicii, disponibile
Milioane de români își vor putea alege beneficiile extrasalariale. Aproape 30.000 de produse și servicii, disponibile
MyBenefits și Sodexo Benefits and Rewards Services anunță dezvoltarea unui parteneriat prin care milioane de angajaţi ...
Ucraina: Liderii a patru regiuni separatiste s-au deplasat la Moscova pentru a finaliza anexarea acestor teritorii
Ucraina: Liderii a patru regiuni separatiste s-au deplasat la Moscova pentru a finaliza anexarea acestor teritorii
Liderii a patru regiuni separatiste controlate de Rusia în Ucraina s-au deplasat la Moscova pentru a finaliza anexarea acestor ...
IFC a investit o sumă record de 458 milioane de dolari pentru a sprijini dezvoltarea companiilor din România
IFC a investit o sumă record de 458 milioane de dolari pentru a sprijini dezvoltarea companiilor din România
În ciuda provocărilor economice aduse de pandemia de COVID şi de invazia rusă în Ucraina, IFC şi-a intensificat eforturile ...