Ţie ce smartphone nou ţi se potriveşte în 2014?

Imaginează-ți că ai în fața ta cinci porți, situate la distante aproximativ egale de locul în care te afli. Pe care o vei deschide prima dată?
Economica.net - lun, 31 mart. 2014, 09:45
Ţie ce smartphone nou ţi se potriveşte în 2014?

Poarta 1:
O zi însorită de vară. Ești la o bere cu prietenii, la o terasă pe malul unui lac. Ești mulțumit, ai încredere că viitorul o să-ți rezerve câteva surprize plăcute. De langă masa vecină, un copil într-un cărucior te fixează curios și, dintr-o dată, îți zâmbește cu cei patru dinți de lapte pe care îi are. Viața e frumoasă!

Iar Samsung Galaxy S5 este telefonul tău. Nu aduce nimic inovator cu privire la aspectul fizic, însă oferă o aderență bună și o senzație plăcută la atingere. Ecranul de tip Full HD Super AMOLED are o rezoluție de 1080 x 1920 pixeli și măsoară în diagonală 13 centimetri. Are scanner de amprente, cameră de 16 MP și tehnologia Fitness care îți poate măsura până și bătăile inimii. Un smartphone pe care îl vei folosi cu plăcere.

Poarta 2:
Știi cele mai multe bancuri și nimeni nu te întrece când vine vorba să le spui. Dacă întârzii la o ședință cu un șef sever, ai grijă să apari agitat, fără un pantof și cu o explicație care îl va face să râdă cu lacrimi. Joci ping pong cu copiii de la bloc și te oprești pentru o partidă de table cu seniorii din parc.

Ești omul potrivit pentru un HTC One M8, smartphone-ul “cool”. Spre  exemplu, are camere cu care poți filma simultan, de pe ambele părți ale telefonului. Imaginează-ți: pe o parte bunica îngrozită, pe cealaltă nepotul tragând pisica de coada și învârtind-o ca pe morișcă. Nu poți să ratezi așa ceva!

Poarta 3:
Cu eforturi, reușești să urci pe un varf înalt de munte. Acum doar cerul e mai sus decât tine. Ba nu!  În depărtare, poți să zărești un alt vârf de munte, mai înalt decât cel pe care tocmai ai urcat. Bucuria de-o clipă s-a transformat în planul tău următor. Vei ajunge și acolo, în curând.

Iar Nokia X te va însoți. Este dotat cu aplicaţii de navigaţie exclusive, cu un ecran principal personalizabil și cu o interfaţa unică, Fastlane, special dezvoltată pentru telefoanele Nokia, care îţi permite să afişezi aplicaţiile recente, fotografiile, postările de pe Facebook şi multe altele pe un singur ecran. Un telefon pentru cei care nu se mulțumesc cu puțin.

Poarta 4:
Ești într-un autobuz nu foarte aglomerat. Privirea îți alunecă spre podea, unde observi cum, printre pantofii călătorilor, o furnică rătăcită își croiește drum către ușă. Pare hotărâtă să coboare la prima, în ciuda pericolelor mortale care o pândesc.

Dacă imediat îți trece prin minte să faci un film despre cea mai curajoasă furnică din lume, Sony Xperia Z2 e pentru tine. Întotdeauna pregătit pentru situații neașteptate, acest telefon cu Android încorporează tehnologii foto și video excepționale, cu ajutorul cărora va imortaliza momente unice și le va reda la o calitate deosebită.

Poarta 5:
Este imposibil să treci neobservat. Îți faci prieteni oriunde te-ai duce. Cu foștii colegi din liceu încă te mai întâlnești la baschet. Nu poți să stai într-un loc prea mult timp și, dacă rămâi singur, te plictisești.

LG G Pro 2 e un smartphone pentru tine. E ușor de remarcat prin dimensiunile sale și are un ecran splendid. Sistemul KnockCode îi oferă un plus de siguranță, iar camera este dotată cu “Magic Focus” (dupa ce fotografiezi, poți ajusta focusul).

Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Nokia X, Sony Xperia Z2, LG G Pro 2 sunt în topul lansărilor din 2014. În curând, le vei găsi și pe Okazii.ro, la prețuri foarte bune. Până atunci, gândește-te ce poartă ești tentat să deschizi! Sau profită de reducerile de preț pentru “vedetele” anilor trecuți: 

  • Samsung Galaxy S4 – cea mai spectaculoasă ascensiune a vânzărilor;
  • Sony Xperia Z1 Compact – cel mai puternic telefon din gama „mini”;
  • LG G Flex – singurul telefon cu design curbat;
  • HTC One – caștigătorul titlului de cel mai bun telefon al anului 2013; 
  • Nokia Lumia 1520 – telefonul Nokia cu cele mai importante performanțe, la ora actuală.  

Pe Okazii.ro, pe lângă diversitatea ofertelor și prețurile accesibile pentru produsele din categoria “telefoane mobile”, în calitate de cumpărător beneficiezi și de alte avantaje importante, cum ar fi serviciul Garanția de Livrare sau posibilitatea de a cumpăra numai de la vânzători cu un profesionalism dovedit.

Te-ar mai putea interesa și
Olaf Scholz avertizează că războiul din Ucraina ar putea dura mai mulți ani, poate chiar cinci
Olaf Scholz avertizează că războiul din Ucraina ar putea dura mai mulți ani, poate chiar cinci
Cancelarul german Olaf Scholz crede că războiul din Ucraina ar putea continua timp de mai mulţi ani, poate chiar cinci ani, a declarat el în cadrul unui eveniment din oraşul german Chemnitz,......
Germanii de la Draexlmaier iau un credit de 75 de milioane de euro de la BERD pentru extinderea producției în România
Germanii de la Draexlmaier iau un credit de 75 de milioane de euro de la BERD pentru extinderea producției în România
Compania germană de componente pentru industria auto Draexlmaier va primi un împrumut de 75 de milioane de euro de la BERD ...
Harta mondială a energiei regenerabile, cine domină lumea
Harta mondială a energiei regenerabile, cine domină lumea
Capacitățile de generare de energie regenerabilă sunt aproape de pragul de 4.000 GW, adică 4.000.000 MW iar jumătate ...
Cheltuielile turiștilor care vizitează Bulgaria în acest an ar putea să fie mai mari cu 10-15% față de 2023
Cheltuielile turiștilor care vizitează Bulgaria în acest an ar putea să fie mai mari cu 10-15% față de 2023
În condiţiile în care sărbătorile din luna mai marchează debutul turismului la Marea Neagră, bulgarii şi turiştii ...