1EUR = 4.7786 RON | Bucureşti 13 º

News

IFA 2013: Samsung a prezentat cel mai puternic telefon de pe piaţă

Samsung Electronics a prezentat în cadrul unui eveniment care a avut loc la Berlin noul GALAXY Note 3, cel mai nou produs din familia Note, cel mai puternic telefon de pe piaţă.

05 sep, 2013 | ECONOMICA.net

Noul Samsung GALAXY Note 3 are un ecran full HD Super AMOLED de 5,7 inci, fiind mai subțire (8,3 mm) și mai ușor (168g), și având o baterie ce oferă o durată de viață mai lungă (3.200 mAh). Terminalul este dotat cu două tipuri de procesoare, unul quad-core de 2.3 Ghz sau octa-core de 1.7 Ghz, iar memoria RAM este de 3GB, ceea ce îl face cel mai puternic telefon de pe piaţă.

De asemenea, echipat cu o cameră foto principală de 13 megapixeli cu Stabilizare Smart și un indice ridicat de redare a culorilor şi o altă noutate este capacitatea de a filma 4K.

Disponibil în 2 variante, cu memorie internă de 32GB sau 64GB, împreună cu un slot suplimentar pentru card microSD, Samsung GALAXY Note 3 și GALAXY Gear vor fi lansate începând cu 25 septembrie în peste 140 de țări din întreaga lume.

Deplasarea echipei România TV la IFA 2013 este asigurată de Samsung România, iar serviciile de internet în roaming sunt puse la dispoziţie de Vodafone.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO