IFA 2019 Berlin: ce telefoane pregătesc cei mai importanţi producători pentru luna septembrie

Majoritatea producătorilor intenționează să lanseze noi modele de smartphone-uri în această lună și, de asemenea, la IFA, care va începe pe 6 septembrie și va fi live până pe 11 septembrie. IFA Berlin este cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei din Europa.
Lidia Neagu - mar, 03 sept. 2019, 18:20
IFA 2019 Berlin: ce telefoane pregătesc cei mai importanţi producători pentru luna septembrie

În ultimii ani, Samsung și Huawei au ales să renunțe la lansarea telefoanelor din gama flagship la eveniment, concentrându-se în schimb pe wearables, procesoare și telefoane din gama medie.

Cu toate acestea, există încă multe gadgeturi așteptate cu nerăbdare de către pasionaţii de tehnologie, cu companii precum Sony, LG, Acer și HMD Global (Nokia Mobile) care promit să ofere prezentări de succes.

LG ar putea dezvălui telefonul său V60 ThinQ cu ecran dual, care seamănă foarte mult cu atașamentul de pe ecranul doi, disponibil pentru V50 ThinQ de la LG pe unele piețe. O serie de videoclipuri teaser care duc la apariția LG la IFA nu arată, fără îndoială, că ecranele duale sunt o parte importantă în planurile producătorului de telefon.

Sony va acoperi probabil o mare varietate de produse, de la camerele de fotografiat până la căști şi inclusiv un nou telefon. Acesta ar fi Xperia 2, urmaşul smartphone-ului Xperia 1 care a apărut la începutul acestui an. Xperia 1 a introdus un nou factor de formă pentru telefoanele Sony cu un ecran foarte înalt şi este de aşteptat ca noul telefon să continue cu acest design.

Alături de noul telefon flagship, unele opțiuni de gamă medie, precum și unele accesorii audio sunt așteptate la IFA 2019.

HMD Global, care se ocupă de designul și marketingul pentru telefoanele Nokia, are, de asemenea, un eveniment de presă din 5 septembrie programat pentru IFA. Zvonurile din presa internaţională spun că ar putea să prezinte telefoanele de gamă medie Nokia 5.1, Nokia 6.1 și Nokia 7.1.

Iar Samsung nu și-a întors complet spatele IFA. În timp ce evenimentul de presă IFA al companiei este probabil să se concentreze pe aparatele și televizoarele care sunt prevăzute pentru piața europeană, specialiştii se aşteaptă ca Samsung să prezinte teelfonul pliabil Galaxy Fold. Terminalul se presupune că va fi livrat în septembrie după o întârziere îndelungată. Un nou raport susține că Samsung își va lansa telefonul pliabil în săptămâna viitoare, deși deocamdată în Coreea de Sud. Samsung ar putea folosi IFA pentru a clarifica lansarea Galaxy Fold pe alte piețe, inclusiv în SUA.

Huawei Mate 30 Pro va fi lansat pe 19 septembrie într-un eveniment propriu, dar este de așteptat ca producătorul chinez să își dezvăluie cele mai recente serii Mate 30 la IFA.

Acest succesor al Mate 20 Pro este de așteptat să prezinte o serie de caracteristici interesante, cele mai recente zvonuri sugerează că dispozitivul va aduce cu sine o configurație cu o cameră cu patru camere, care va avea un combo de 40 de megapixeli + 40 de megapixeli asociat cu două lentile de 8 megapixeli.

De asemenea, este interesant de observat dacă Huawei va dezvălui mai multe informații sau dispozitive pentru noul său sistem de operare Harmony.

Te-ar mai putea interesa și
YouTube va lansa un magazin online pentru servicii de streaming video
YouTube va lansa un magazin online pentru servicii de streaming video
YouTube, parte a grupului Alphabet, intenţionează să lanseze un magazin online pentru servicii de streaming video, potrivit unui articol publicat de Wall Street Journal, citat de Reuters....
Profitul net al Huawei Technologies a scăzut cu 52% în primul semestru
Profitul net al Huawei Technologies a scăzut cu 52% în primul semestru
Profitul net al grupului chinez Huawei Technologies a scăzut cu 52% în primul semestru, din cauza condiţiilor economice ...
Trupele ruseşti riscă să rămână blocate în regiunea Herson după bombardarea podurilor de acces – oficial ucrainean
Trupele ruseşti riscă să rămână blocate în regiunea Herson după bombardarea podurilor de acces – oficial ucrainean
Ucraina a anunţat duminică că trupele ruseşti care au ajuns la fluviul Dnepr din regiunea Herson, oraş din sud ocupat ...
Peste 2.600 de cazuri noi, cele mai multe în Bucureşti. 12 morţi în 24 de ore – COVID
Peste 2.600 de cazuri noi, cele mai multe în Bucureşti. 12 morţi în 24 de ore – COVID
Un număr de 2.651 cazuri noi de persoane infectate cu SARS-CoV-2 au fost înregistrate în ultimele 24 de ore, cu 2.033 ...