Cel mai mare târg de tehnologie din Europa IFA 2020 Berlin: cele mai aşteptate gadgeturi şi telefoane

IFA Berlin este cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei din Europa, iar ediţia din acest an este marcată de pandemia de COVID-19. Însă, spre deosebire de MWC, care a fost anulat complet, expoziția IFA va avea loc în viața reală, dar publicul general va putea să se plimbe printre standurile producătorilor doar virtual. Germania a impus o restricție pentru adunările publice de peste 5.000 de persoane. Producătorii, retailerii, inovatorii și mass-media vor putea vizita fizic expoziția și câtă vreme numărul acestora se va situa în permanenţă sub 4.000.
Lidia Neagu - joi, 27 aug. 2020, 18:30
Cel mai mare târg de tehnologie din Europa IFA 2020 Berlin: cele mai aşteptate gadgeturi şi telefoane

Ca de obicei, IFA va avea loc la Messe Berlin, în capitala Germaniei, în perioada 3 septembrie – 5 septembrie.

Samsung

Samsung a devenit treptat mai puțin implicat la IFA în ultimii ani, iar participarea sa din 2020 a fost anulată, dar compania va susţine o conferinţă de presă pe 2 septembrie. În schimb, Samsung va găzdui propriul său eveniment Life Unopopable. Cel mai probabil se va concentra pe noul televizorul al sud-coreenilor, electrocasnice și dispozitivele conectate, dar ar putea exista o mențiune sau două despre gama de telefoane Galaxy, așa că ar putea merita vizionată.

Huawei

Huawei este unul dintre cele mai mari nume care și-a confirmat prezenţa la IFA 2020. Cu toate acestea, zvonurile din presa internaţională sugerează că nu vor exista lansări majore din partea companiei chineze de telefoane, cum a fost seria Mate. Huawei poate oferi noutăți și actualizări pentru sistemul lor operare Harmony, înlocuitorul Android al producătorului, după ce a rămas fără serviciile Google pe dispozitivele lor în ultimul an.

Sony

Sony nu ratează niciodată o ediţie IFA și, dacă va păstra tradiţia, ne putem aștepta la cel puțin la un telefon nou. Acesta poate fi fie un flagship Xperia 1, fie unul din gama midranger cum ar fi Xperia 10 sau Xperia 5. În cadrul convenției sunt așteptate să fie prezentate alte dispozitive din gama audio și wearables.

LG

LG Electronics a anunţat că își prezintă online, în cadrul IFA 2020, WashTower, o mașină de spălat îmbinată cu un uscător într-un singur aparat, dotat cu cele mai recente tehnologii și funcții smart. Modelul va fi disponibil la nivel mondial din acest an, începând cu America de Nord, de luna viitoare. De asemenea, LG și-a creat propria casă inteligentă ca stand de expoziție în Coreea, în cadrul căruia va demonstra cum produsele LG colaborează fără probleme pentru a vă oferi cea mai bună experiență cu putință în propria locuință.

Conferința de presă LG din cadrul IFA 2020 se va desfășura pe 3 septembrie, la ora 11:00 CEST, și va fi transmisă în direct online pe canalul de YouTube LG Global. 

Nokia

Compania finlandeză Nokia a rezervat un stand la IFA 2020, şi se așteptă prezentarea unei noi linii de smartphone-uri Android. Nokia lipsește în prezent din zona smartphone-urilor flagship și includerea sa la evenimentul din Berlin poate sugera apariţia unui nou telefon.

5G/Qualcomm

A cincea generație de comunicaţii mobile stârnește o mulțime de discuții în societate şi multe lansări de telefoane compatibile cu 5G. Cel mai important producător de cipuri este programat să facă o apariție de amploare la IFA 2020. Președintele Qualcomm, Christiano Amon, va fi vorbitorul principal la ceremonia de deschidere a IFA și va vorbi probabil despre 5G și despre viitorul telefonului mobil.

Te-ar mai putea interesa și
Centura Sighișoara: Strabag, Porr și cinci asocieri de firme vor să construiască șoseaua ocolitoarea a orașului
Centura Sighișoara: Strabag, Porr și cinci asocieri de firme vor să construiască șoseaua ocolitoarea a orașului
Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a primit șapte oferte la licitația pentru construirea Centurii Sighișoara. Printre ofertanți se numără constructorii......
Piața auto norvegiană uimește din nou: doar două mașini diesel în Top 50
Piața auto norvegiană uimește din nou: doar două mașini diesel în Top 50
Norvegia se pregătește să spună adio vânzărilor de mașini diesel sau alimentate cu benzină chiar mai devreme decât ...
Autostrada Ploiești – Buzău: Guvernul ar putea declanșa exproprieri de încă 43 de milioane de lei
Autostrada Ploiești – Buzău: Guvernul ar putea declanșa exproprieri de încă 43 de milioane de lei
Ministerul Transporturilor propune exproprierea a peste 2.300 de imobile din județul Buzău pentru realizarea tronsonului ...
Firmele cu cele mai mari afaceri în judeţele în care sunt înregistrate; antreprenorii români „câştigă” două judeţe de la investitorii străini, în anul crizei Covid-19 – analiză
Firmele cu cele mai mari afaceri în judeţele în care sunt înregistrate; antreprenorii români „câştigă” ...
Majoritatea firmelor care au avut cele mai mari prospere afaceri din judeţele în care sunt înregistrate sunt controlate ...