Cel mai mare târg de tehnologie din Europa IFA 2020 Berlin: cele mai aşteptate gadgeturi şi telefoane

IFA Berlin este cel mai mare eveniment dedicat tehnologiei din Europa, iar ediţia din acest an este marcată de pandemia de COVID-19. Însă, spre deosebire de MWC, care a fost anulat complet, expoziția IFA va avea loc în viața reală, dar publicul general va putea să se plimbe printre standurile producătorilor doar virtual. Germania a impus o restricție pentru adunările publice de peste 5.000 de persoane. Producătorii, retailerii, inovatorii și mass-media vor putea vizita fizic expoziția și câtă vreme numărul acestora se va situa în permanenţă sub 4.000.
Lidia Neagu - joi, 27 aug. 2020, 18:30
Cel mai mare târg de tehnologie din Europa IFA 2020 Berlin: cele mai aşteptate gadgeturi şi telefoane

Ca de obicei, IFA va avea loc la Messe Berlin, în capitala Germaniei, în perioada 3 septembrie – 5 septembrie.

Samsung

Samsung a devenit treptat mai puțin implicat la IFA în ultimii ani, iar participarea sa din 2020 a fost anulată, dar compania va susţine o conferinţă de presă pe 2 septembrie. În schimb, Samsung va găzdui propriul său eveniment Life Unopopable. Cel mai probabil se va concentra pe noul televizorul al sud-coreenilor, electrocasnice și dispozitivele conectate, dar ar putea exista o mențiune sau două despre gama de telefoane Galaxy, așa că ar putea merita vizionată.

Huawei

Huawei este unul dintre cele mai mari nume care și-a confirmat prezenţa la IFA 2020. Cu toate acestea, zvonurile din presa internaţională sugerează că nu vor exista lansări majore din partea companiei chineze de telefoane, cum a fost seria Mate. Huawei poate oferi noutăți și actualizări pentru sistemul lor operare Harmony, înlocuitorul Android al producătorului, după ce a rămas fără serviciile Google pe dispozitivele lor în ultimul an.

Sony

Sony nu ratează niciodată o ediţie IFA și, dacă va păstra tradiţia, ne putem aștepta la cel puțin la un telefon nou. Acesta poate fi fie un flagship Xperia 1, fie unul din gama midranger cum ar fi Xperia 10 sau Xperia 5. În cadrul convenției sunt așteptate să fie prezentate alte dispozitive din gama audio și wearables.

LG

LG Electronics a anunţat că își prezintă online, în cadrul IFA 2020, WashTower, o mașină de spălat îmbinată cu un uscător într-un singur aparat, dotat cu cele mai recente tehnologii și funcții smart. Modelul va fi disponibil la nivel mondial din acest an, începând cu America de Nord, de luna viitoare. De asemenea, LG și-a creat propria casă inteligentă ca stand de expoziție în Coreea, în cadrul căruia va demonstra cum produsele LG colaborează fără probleme pentru a vă oferi cea mai bună experiență cu putință în propria locuință.

Conferința de presă LG din cadrul IFA 2020 se va desfășura pe 3 septembrie, la ora 11:00 CEST, și va fi transmisă în direct online pe canalul de YouTube LG Global. 

Nokia

Compania finlandeză Nokia a rezervat un stand la IFA 2020, şi se așteptă prezentarea unei noi linii de smartphone-uri Android. Nokia lipsește în prezent din zona smartphone-urilor flagship și includerea sa la evenimentul din Berlin poate sugera apariţia unui nou telefon.

5G/Qualcomm

A cincea generație de comunicaţii mobile stârnește o mulțime de discuții în societate şi multe lansări de telefoane compatibile cu 5G. Cel mai important producător de cipuri este programat să facă o apariție de amploare la IFA 2020. Președintele Qualcomm, Christiano Amon, va fi vorbitorul principal la ceremonia de deschidere a IFA și va vorbi probabil despre 5G și despre viitorul telefonului mobil.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...