1EUR = 4.8746 RON | Bucureşti 20 º

News

Imaginile așteptate de o lume întreagă: sute de mii de fiole de vaccin anti-COVID ies de pe linia de producție

Noul vaccin anti-COVID al companiei Pfizer este deja în faza de producție, arată imaginile filmate de tabloidul britanic Daily Mail în fabrica din Belgia a gigantului farmaceutic. Pfizer a anunțat deja că ar putea cere aprobare pentru vaccinul său în noiembrie. În paralel, compania AstraZeneca speră să distribuie propriul vaccin, cel dezvoltat împreună cu Universitatea Oxford, imediat după Crăciun, scrie Times, citat de Libertatea.

18 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Compania Pfizer a produs deja sute de mii de doze de vaccin anti-COVID la fabrica sa din Puurs, Belgia, care vor fi gata să fie distribuite către destinatari în momentul în care serul, aflat acum în ultima fază de testare, va primi aprobare. Gigantul farmaceutic speră să producă în total în jur de 100 de milioane de doze anul acesta și aproximativ 1,3 miliarde anul viitor.

”A fost minunat să văd primele doze ieșind pe linia de producție. Faptul că toată munca aceasta s-a transformat într-un produs mi-a adus un zâmbet uriaș pe față”, a spus directorul Pfizer din Marea Britanie, Ben Osborn, pentru Daily Mail. Pfizer a anunțat zilele trecute că speră să aplice pentru o aprobare de urgență a vaccinului său încă de luna viitoare.


Citeşte întreaga ştire

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO