1EUR = 4.8357 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Immofinanz plătește 386 mil. euro pe cea mai înaltă clădire office din Varșovia

Austriecii de la Immofinanz au cumpărat clădirea de birouri Varșovia Spire Tower Building din capitala poloneză, pentru căre au plătit suma record de 386 de milioane de euro, în condițiile în care imobilul aduce anual circa 19 milioane de euro pe an din chirii.

14 iun, 2019 | | ECONOMICA.net

Clădirea înaltă de 220 de metri are o suprafață închiriabilă de peste 71.600 mp dintre care 65.000 mp reprezintă birouri, iar restul retail. Varșovia Spire Tower Building a fost dezvoltată în 2016 de Ghelamco Group, și Madison International Realty.

„Varșovia este una dintre cele mai promițătoare piețe de birouri din regiunea noastră centrală datorită dinamicii sale dezvoltare și indicatori economici favorabili”, spune Oliver Schumy, CEO-ul Immofinanz.

Achiziția a fost aprobată de Consiliul de Supraveghere Immofinanz, iar semnarea contractului va avea loc în curând, precum și depunerea documentelor de achiziție necesare cu autoritatea anti-trust poloneză.

Dacă nu vor fi probleme, tranzacția va fi definitivată în următoarele săptămâni. Tranzacția va fi finanțată atât prin acțiuni, cât și prin credite.

Turnul Varșovia Spire are 49 de etaje și este cel mai înalt turn de birouri din Varșovia. Spațiul de birouri este închiriat, printre altele, către Goldman Sachs, Samsung, JLL și Mastercard, iar durata medie rămasă a contractelor este de circa 4,6 ani.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO