Impact a efectuat recepţia celei de-a doua etape de dezvoltare a Luxuria Residence, care include 268 de apartamente

Luxuria Residence, primul proiect dezvoltat de Impact Developer & Contractor în zona Expoziției,  a efectuat recepția cu autoritățile pentru a doua etapă de dezvoltare și devine cel mai avansat proiect rezidențial din zonă. Recepția a fost realizată pentru 4 clădiri construite, cu un total de 268 de unități.
Economica.net - vin, 02 oct. 2020, 07:01
Impact a efectuat recepţia celei de-a doua etape de dezvoltare a Luxuria Residence, care include 268 de apartamente

Unitățile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au o tipologie vastă: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum și duplex-uri și penthouse-uri adaptate unui stil de viață select. Apartamentele au suprafețe de la 75 până la 349 mp, iar până la 30 iunie, 31% din unitățile aferente fazei a doua erau pre-contractate.

Ansamblul Luxuria Residence a fost proiectat pentru a se încadra în clasa energetică A și în prezent este singurul proiect rezidențial care beneficiază de certificarea BREEAM Excellent, ceea ce aduce beneficii pe termen lung rezidenților.

Impact Developer & Contractor a intrat pe piața rezidențială de lux cu un proiect care ridică standardul de calitate și eficiență energetică. BREEAM Excellent este un calificativ de referință și ne bucurăm că primii care vor experimenta acest nou concept de locuire sunt rezidenții Luxuria. Zilele acestea am mai bifat un pas spre finalizarea fazei a doua și pentru că întreg ansamblul arată deja ca un peisaj occidental, cu clădiri somptuoase și peisagistică unicat, a primit multe aprecieri atât din partea investitorilor, cât și din partea clienților finali, care își doresc să locuiască în Luxuria Residence”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Întreg proiectul, care cuprinde 630 de apartamente, este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, 42% (9.650 mp) din această suprafață fiind alocată spațiilor verzi. Luxuria mai include şi acces securizat în ansamblu, pază umană, supraveghere video și recepții disponibile 24/7, parcări exclusiv subterane, parc privat, centru de fitness, lounge și locuri de joacă pentru copii. şi e localizat, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu

Cu o experiență de 29 de ani pe piață, Impact Developer & Contractor SA este singura companie de real estate listată la Bursa de Valori București. De-a lungul activității sale, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de mp construiți și peste 4.000 de unități livrate.

Printre proiectele dezvoltatorului se numără Greenfield Băneasa și Luxuria Residence, iar ca parte a strategiei de extindere la nivel național, anul acesta, Impact a demarat  construcția unui proiect rezidențial premium în Constanța, Boreal Plus, care va include 18 vile și 673 de apartamente. 

Te-ar mai putea interesa și
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general al NATO
”Nu este prea târziu pentru ca Ucraina să câştige” în războiul împotriva Rusiei – secretarul general ...
"Nu este prea târziu ca Ucraina să câştige" în războiul împotriva Rusiei, cu condiţia ca Occidentul să-şi respecte promisiunile de a-i furniza mai multe arme, a declarat joi secretarul......
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Înjumătățirea Bitcoin a dus la o creștere a cererii de monede meme (P)
Mult anticipata și discutata înjumătățire a cantității disponibile de Bitcoin a avut loc în 20 aprilie. Această ...
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
Grecia exclude trimiterea în Ucraina a unor sisteme de apărare antiaeriană
 Prim-ministrul elen Kyriakos Mitsotakis a declarat că Grecia nu poate oferi Ucrainei sisteme de apărare antiaeriană ...
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Şomajul în Germania ar urma să atingă în acest an cel mai ridicat nivel de după 2015 – studiu
Slăbiciunile economiei germane îşi vor face simţite efectele asupra pieţei muncii, iar numărul şomerilor ar urma să ...