Impact a vândut 210 locuințe de 100,5 mil. lei în primele nouă luni ale acestui an

 Impact Developer & Contractor a vândut în primele nouă luni ale anului 210 locuințe în valoare de 100,5 milioane de lei, în creștere cu 63% raportat la aceeași perioadă din 2018. Pe lângă cele 210 contracte de vânzare-cumpărare, la data de 30 septembrie 2019 erau semnate și contracte de pre-vânzare și rezervări pentru 334 de apartamente cu o valoare de aproximativ 163,5 milioane lei, în proiectele Greenfield și Luxuria. Profitul operațional obținut (EBITDA) a înregistrat o creștere de 189% față de perioada echivalentă din 2018, reprezentând cel mai bun rezultat la 9 luni înregistrat de companie, în ultimii zece ani.
Economica.net - vin, 15 nov. 2019, 03:37
Impact a vândut 210 locuințe de 100,5 mil. lei în primele nouă luni ale acestui an

„Rezultatele înregistrate în primele nouă luni confirmă încă o dată succesul proiectelor existente, Greenfield și Luxuria. Ne bazăm în continuare pe un interes puternic, atât din partea investitorilor imobiliari, cât și a consumatorilor finali, astfel încât avem încredere că vom susține această creștere și în trimestrul 4. Contăm pe finalizarea în scurt timp a procesului de autorizare a următoarelor faze de dezvoltare din Greenfield și a proiectului Boreal Plus din Constanța ce marchează începutul unei noi etape de expansiune a companiei prin dezvoltarea a peste 5.000 de locuințe și 6.000 mp de spații comerciale, împreună cu facilități esențiale pentru comunitățile create, precum spații de recreere și relaxare, unități de învățământ public sau facilități de transport în comun”, a declarat Bogdan Oșlobeanu, CEO Impact Developer & Contractor.  

Locuințele tranzacționate în perioada menționată au o suprafață construită de 19.172 mp, cu 45% mai mare decât cea a unităților vândute în primele nouă luni din 2018 (13.201 mp), mixul fiind alcătuit în principal din apartamente cu 3 și 4 camere. Majoritatea locuințelor (209) au fost vândute în Greenfield Băneasa.

Compania a continuat lucrările la primele două faze ale Luxuria Domenii Residence, care au ca termen de recepție trimestrul 4 din 2019, respectiv trimestrul 3 din 2020. La data de 30 septembrie 2019, primele două faze sunt contractate în proporție de 44% (60% prima fază și 30% a doua fază). Luxuria Domenii Residence se adresează segmentului premium al pieței rezidențiale și include 630 de apartamente, cu livrare până în a doua jumătate a anului 2021.

De asemenea, Impact a finalizat ultimele 192 de apartamente din Greenfield Residence, iar la 30 septembrie 2019, erau contractate peste 90% din cele 2.548 de apartamente construite în primele trei faze de dezvoltare ale cartierului.

De asemenea, au fost continuate demersurile pentru obținerea PUZ-ului pentru Greenfield IV (cu circa 1.900 de apartamente) și Greenfield V (peste 2.400 de apartamente). Greenfield IV va cuprinde centrul comunitar Greenfield Plaza care va include un Strip Mall, zonă de office, zonă de SPA, sală de sport, școală și grădiniță, terminal STB.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Lituania susţine că vama chineză îi blochează exporturile
Lituania susţine că vama chineză îi blochează exporturile
China a impus un blocaj vamal asupra exporturilor lituaniene, a anunţat vineri un organism comercial lituanian, în contextul ...
Niciun deces asociat noii variante Omicron nu a fost raportat până acum – OMS
Niciun deces asociat noii variante Omicron nu a fost raportat până acum – OMS
Organizaţia Mondială a Sănătăţii nu are până la această oră informaţii despre un eventual deces asociat noii variante ...
Ministrul Muncii: În programul de guvernare nu avem o nouă lege a pensiilor, ci modernizarea actualei legi
Ministrul Muncii: În programul de guvernare nu avem o nouă lege a pensiilor, ci modernizarea actualei legi
Ministrul Muncii, Marius Budăi, a declarat, vineri, că în programul de guvernare nu este cuprinsă o nouă lege a pensiilor, ...