1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Impact cere PMB aprobarea pentru PUZ-ul extinderii Greenfield şi ia un credit de 20 mil. euro pentru continuarea dezvoltării Luxuria

Impact a solicitat Primăriei Capitalei aprobarea PUZ-ului pentru extinderea Greenfield pe un teren de 281.700 mp din vecinătatea actualelor cartiere ale proiectului Greenfield, pe care va dezvolta circa 13 blocuri cu o suprafață construită de 130.000 mp, căi de circulație de 41.700 mp și spații verzi de circa 25.000 mp.

23 oct, 2019 | | ECONOMICA.net

Regimul maxim de înălțime al blocurilor va fi de maximum zece etaje, iar 6.000 mp au fost donați către Romsilva.

Impact are la dispoziție peste 60 de hectare de teren în apropierea padurii Băneasa în nordul Bucureștiului și a dezvoltat circa 2.000 de apartamente din totalul programat de circa 6.000.

De asemenea, compania e primul dezvoltator listat la Bursa de la București.

Finanțare pentru Luxuria Domenii Residence

Compania a luat, prin Bergamot, ompania care dezvoltă proietul rezidențial Luxuria, un credit de 20,6 milioane de euro de la UniCredit Bank, pentru finalizarea fazei A a proiectului Luxuria Domenii Residence, care va fi dezvoltat pe un teren din strada Aviator Popișteanu  Sector 1, București.

65% din costurile acestei faze a proiectului sunt finanțate de bancă, iar restul de 35% de către societate, din contribuție proprie. 

Impact are în prezent în derulare două proiecte rezidențiale de mari dimensiuni în nordul capitalei, Greenfield Băneasa și Luxuria Domenii Residence. Aceste două proiecte cu caracteristici unice pe piața imobiliară din București au o valoare totală de piața de aproximativ 1 miliard euro și vor totaliza până în 2028 peste 7.000 de locuințe.

În 2019 va fi finalizat Ansamblul Platanilor, cea de-a treia fază de dezvoltare a cartierului Greenfield, prin livrarea ultimului stoc de apartamente, cu un total de 192 de unități. Suprafața totală pe care se va întinde cartierul Greenfield, a cărui finalizare este prevăzută pentru 2028, este de 60 de ha.

Pe lângă blocuri de locuințe, Greenfield va include și o zonă comercială și de relaxare – Greenfield Plaza, cu o suprafață de peste 10.000 mp, care va oferi rezidenților, chiar lângă casă, toate acele facilități necesare pentru o viață urbană de calitate: magazine, sală de sport, restaurante etc.

Luxuria Domenii Residence este primul proiect pe segmentul premium dezvoltat de către Impact. Proiectul, a cărui livrare este estimată pentru finalul anului 2020, este dezvoltat pe un teren de 22.500 mp în zona Domenii – Expozitiei și va include 630 de apartamente premium și peste 9.650 mp de vegetație.

Acesta este primul ansamblu rezidențial amplasat în imediata vecinătate a viitorului pol de birouri din Expoziției, unde urmează a fi relocați aproximativ 17.000 de angajați începând din acest an. De asemenea, zona are acces facil către punctele de interes ale Capitalei: metrou (5 minute), zone comerciale, parcuri (15 minute de Herăstrău), centrul orașului, aeroport, școli, spitale.

Impact urmează să demareze anul acesta lucrările de construcție pentru un nou proiect rezidențial, în Constanța. Aici, compania deține un teren cu suprafață de aproape 6 ha, cu acces facil către centrul orașului, autostradă și către stațiunea Mamaia. Ansamblul rezidențial este proiectat să cuprindă 660 de locuințe și are o valoare de piață estimată la 56,5 milioane euro.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO