Impact Developer & Contractor anunță că a vândut 94% din Greenfield și 62% din proiectul Luxuria Faza 1

Compania Impact Developer & Contractor S.A. (IMP) a făcut public faptul că a încheiat primul trimestru din 2020 cu 94% grad de contractare pentru proiectul Greenfield și 62% contractat din prima fază a proiectului Luxuria, veniturile realizate din vânzări fiind de 4,8 milioane de euro,  EBITDA de 980.000 de euro și o perspectivă optimistă pentru următoarele două trimestre, când estimează că va  încasa 25 de milioane de euro din vânzări, informează dezvoltatorul prin intermediul unui comunicat transmis către Economica.net.
Economica.net - vin, 15 mai 2020, 15:26
Impact Developer & Contractor anunță că a vândut 94% din Greenfield și 62% din proiectul Luxuria Faza 1

Aceste prognoze au au la bază începerea predării apartamentelor din faza 1 de dezvoltare a proiectului Luxuria, situat în noul pol de business al Bucureștiului, ce include un mix de rezidențial și office.

Activitatea Impact în primele 3 luni ale anului 2020 a fost dominată de dezvoltarea a două proiecte rezidențiale în București: Greenfield Residence Băneasa și Luxuria Domenii Residence.

La dată de 31 martie 2020 erau contractate 2.394 de apartamente (94%), mai exact 2.338 de contracte de vânzare cumpărare și 56 de promisiuni și rezervări, din cele 2.548 de apartamente deja construite, aferente proiectului Greenfield.

Ansamblul Luxuria Domenii Residence a finalizat prima fază și a început livrarea apartamentelor. La 31 Martie 2020, prima fază este contractată în proporție de 62%, ceea ce constituie promisiuni de vânzare-cumpărare, cu începere a semnărilor de contracte vânzare-cumpărare de la dată de 15 mai 2020. La acest moment, 31% din faza a II-a este rezervată (83 de apartamente din cele 268 disponibile), iar faza a III-a (130 de apartamente) s-a lansat recent spre vânzare. Poziționarea în zona de nord a Capitalei, gradul înalt de calitate a construcției și facilitățile oferite reprezintă puncte forțe relevante în contextul actual, în care confortul și siguranța locuinței devin prioritare.

Pe lângă cele 50 de contracte de vânzare-cumpărare, a căror valoare este reflectată în venituri înregistrate în trimestrul 1 din 2020, la 31 martie 2020 erau semnate precontracte de vânzare-cumpărare și rezervări pentru 286 de apartamente din Greenfield și Luxuria, cu o valoare de 32,8 de milioane de euro.

„2020 a debutat promițător, iar situația actuală creează o motivație în plus de a menține la același nivel prestigiul proiectelor Impact pe piața de real estate și relevanța în rândul consumatorilor, prin diferențiatori care influențează decizia de achiziție a unei locuințe. În prezent, în București dezvoltăm un nou produs în Greenfield, Panoramic Apartments, un concept de home wellbeing pentru noi membri ai unei comunități cu focus pe un stil de viață sănătos. Pe segmentul premium, la Luxuria Domenii Residence, am început predarea primelor apartamente din faza I, de acum având disponibile la vânzare apartamente la cheie, cu mutare într-un timp scurt. Continuăm lucrările la finisaje pentru faza a ÎI-a și lucrările de construire la faza a III-a. În Constanța, am dat startul vânzărilor în cadrul proiectului Boreal Plus pentru cele 18 vile iar blocurile, ce însumează 675 de apartamente, sunt în faza de autorizare”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor Group.

Până la sfârșitul anului, Impact își propune să finalizeze și faza a ÎI-a (268 de apartamente) a proiectului Luxuria, să avanseze lucrările pentru faza a III-a (130 de apartamente),  să obțină autorizații de construire și să înceapă lucrările pentru Greenfield IV și Boreal Plus Constanța. Un alt obiectiv este prospectarea soluțiilor de finanțare pentru faza a III-a Luxuria, Greenfield IV și Boreal Plus Constanța.

Despre Impact Developer & Contractor S.A.

Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor SĂ este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. În cei 29 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și peste 4.000 de unități livrate.
Impact Developer & Contractor este listată la Bursa de Valori București din anul 1996. Începând cu anul 2006, acțiunile sale, sunt cotate la categoria I a BVB, iar din ianuarie 2015 acțiunile Impact se tranzacționează la categoria Premium, în conformitate cu nouă segmentare a BVB.

Te-ar mai putea interesa și
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul tranzacțiilor cu monede cripto
Statele Unite și Regatul Unit anchetează o posibilă încălcare foarte gravă a sancțiunilor impuse Rusiei prin intermediul ...
Statele Unite şi Regatul Unit investighează tranzacţii cu criptomonede în valoare de circa 20 de miliarde de dolari care au fost efectuate printr-un instrument de schimb virtual stabilit în......
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același interes și față de carnea de pui importată
Crescătorii de păsări acuză ANPC că pune în pericol sectorul avicol românesc și cer instituției să arate același ...
Sectorul avicol românesc este în pericol, în urma controalelor repetate ale Autorităţii Naţionale pentru Protecţia ...
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Xiaomi a început vânzarea primelor sale mașini electrice. Modelul de bază SU7 costă 29.900 de dolari
Producătorul chinez de smartphone Xiaomi Corp. a început joi să comercializeze primul său automobil electric, pariind ...
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Ford plănuiește să producă un nou model de SUV la uzina sa din valencia
Constructorul auto american Ford a anunţat joi că analizează posibilitatea de a produce un nou automobil de teren (SUV) ...