Impact Hub și ING Bank au lansat o platformă educațională pentru antreprenori

Impact Hub, cu sprijinul ING Bank, lanseaza o platforma educationala si de acces la finantare a initiativelor antreprenoriale romanesti, Startarium. Acesta ofera resurse necesare pentru lansarea si dezvoltarea unei afaceri.
Economica.net - joi, 13 oct. 2016, 04:51
Impact Hub și ING Bank au lansat o platformă educațională pentru antreprenori

Plecand de la cei trei piloni ai proiectului – invatare, testare si finantare – platforma pune la dispozitia utilizatorilor o lista de facilitati, printre cele mai importante fiind:

  • o librarie video, unde antreprenorii pot invata de la experti despre cum se construiesc afaceri sustenabile, totul din diferite unghiuri: legislatie si contractare, sales si marketing, resurse umane, finante si multe altele.
  • interviuri inspirationale cu o serie de antreprenori de succes precum Wargha Enayati- fondatorul retelei private de sanatate Regina Maria, Dragos Petrescu- fondatorul City Grill sau Mihai Patrascu- fondatorul evoMag.
  • un laborator personal sub forma unui mediu de lucru si colaborare unde antreprenorii pot lucra la modelul afacerii lor impreuna cu alti parteneri, colegi sau prieteni.
  • articole si stiri din zona de business evenimente din zona de business care pot ajuta la dezvoltarea retelei profesionale si cresterea afacerii.
  • o zona dedicata in care antreprenorii pot interactiona cu mentori si investitori, in care pot cere feedback pentru planul lor de afaceri sau pentru alte subiecte.

Lansarea proiectului marcheaza si startul inscrierilor pentru Startarium Pitch Day, un eveniment care isi propune sa devina un punct de referinta in ecosistemul antreprenorial din Romania, oferindu-le celor mai bune startup-uri din Romania sansa de a concura pentru premii in bani in valoare totala de 100.000 euro, cu marele premiu avand valoarea de 70.000 euro. Evenimentul va avea loc pe 23 noiembrie si se adreseaza startup-urilor care au cel putin un an de functionare si o vechime de maxim 3 ani. Inscrierile se fac pe Startarium.ro pana la data de 4 noiembrie 2016.

„In Romania zilelor noastre a fi antreprenor este o aventura iar calatoria parcursa de acesta de la idee pana la stadiul de lansare este presarata cu multe provocari, incertitudini, intrebari, temeri. Dupa 4 ani de lucru cu peste 1,000 de antreprenori, credem ca este important pentru un antreprenor sa invete continuu, sa experimenteze si sa isi puna la punct finantarea. Startarium s-a nascut din dorinta noastra de a oferi un spatiu in care inveti cum se construiesc afacerile, un loc in care ideile isi gasesc drumul si sustinatorii. Startarium face parte din viziunea Impact Hub Romania de a contribui la economia locala prin sustinerea si cresterea unor noi generatii de antreprenori la nivel national, iar pentru asta avem nevoie sa le fim disponibili oriunde ar fi ei si oricand au nevoie. „, a declarat Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.

Te-ar mai putea interesa și
Tribul Bakofeng, care are una dintre cele mai mari rezerve de platină din Africa, își vinde partea din mallurile Iulius din România
Tribul Bakofeng, care are una dintre cele mai mari rezerve de platină din Africa, își vinde partea din mallurile Iulius ...
RMH Property (RMH), o subsidiară a RMB Holdings, și al cărei cel mai mare acționar este fondul de investiții Royal Bakofeng Holdings Limited, deținut de tribul Bafokeng din Africa de Sud, a......
Moscova expulzează opt diplomați greci, din cauza livrărilor de arme făcute de Atena către Ucraina
Moscova expulzează opt diplomați greci, din cauza livrărilor de arme făcute de Atena către Ucraina
Rusia a anunţat luni expulzarea a opt diplomaţi greci, în special din cauza livrărilor de echipament militar din Grecia ...
Guvernul a adoptat noi reglementări pentru descentralizarea fondurilor europene
Guvernul a adoptat noi reglementări pentru descentralizarea fondurilor europene
Guvernul a adoptat în şedinţa de luni noi reglementări pentru descentralizarea fondurilor europene şi stabilirea cadrului ...
Atribuțiile CNCAV vor fi preluate integral de Ministerul Sănătății
Atribuțiile CNCAV vor fi preluate integral de Ministerul Sănătății
Atribuţiile Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 vor fi preluate ...