1EUR = 4.8743 RON | Bucureşti 15 º

Imobiliare

Impact intră pe piaţa din Iaşi, unde cumpără un teren de 19.000 mp şi va dezvolta un proiect asemănător cu Greenfield din Bucureşti

Impact a cumpărat un teren de 19.068 mp în Iaşi. Tranzacţia marchează încă un pas în strategia companiei de implementare a standardelor de locuire Greenfield şi Luxuria în oraşe mari din ţară.


09 oct, 2020 | ECONOMICA.net

Terenul achiziționat se află în Copou, zona cunoscută că fiind una dintre cele mai căutate zone rezidențiale din Iași și totodată o parte istorică importantă a orașului. Pe teren, dezvoltatorul va replica modelul ansamblului rezidențial Greenfield, din București.

Astfel, proiectul va fi unul sustenabil, încadrat în categoria clădirilor verzi, cu certificare BREEAM și va include blocuri cu regim redus de înălțime şi spații verzi ample.

Tranzacția vine după ce, anul acesta, dezvoltatorul a început lucrările la cartierul Boreal Plus din Constanța.

„O parte importantă a strategiei grupului Impact Developer & Contractor constă în extinderea și promovarea standardelor de locuire Greenfield și Luxuria Residence, atât în București, cât și în orașele mari din țară. Suntem încântați să intrăm pe piață imobiliară rezidențială din Iași prin achiziția unui teren în una dintre cele mai bune zone ale orașului, unde vom implementa unul dintre proiectele noastre de succes! Această achiziție este un prim pas de extindere în Iași, urmând că în următorii ani să extindem și să consolidăm prezența în Iași”, a declarat Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.

Anul acesta, Impact Developer & Contractor și-a continuat activitățile de construcție și vânzare în principalele proiecte din București și din țară. În Greenfield Residence se pregătește dezvoltarea celui mai mare centru comunitar dintr-un ansamblu rezidențial, care va completa gama de facilități oferite rezidenților.

Pe segmentul premium, în ansamblul Luxuria Residence, proiect care deține certificarea BREEAM Excellent, a fost predată prima faza (232 apartamente), s-a efectuat recepția pentru faza a două (268 apartamente) și se continuă lucrările la faza a treia (130 apartamente). În Constanța, au început lucrările la Boreal Plus care va include 18 vile și un total de 673 de apartamente și unde în imediată proximitate se va dezvolta un nou magazin Kaufland.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO