1EUR = 4.8745 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

Impact mai are 33 de apartamente la vânzare în Greenfield Băneasa dintre cele 2.548 dezvoltate până acum

Impact Developer & Contractor a finalizat stocul de apartamente construite în primele trei faze ale proiectului Greenfield Băneasa. Cartierul este în proces de extindere cu o nouă fază de dezvoltare și noi facilități, iar compania mai avea la vânzare 33 de unități, majoritatea apartamente cu 4 camere, dintre cele 2.548 de apartamente finalizate până în prezent. 

10 dec, 2020 | ECONOMICA.net

Pentru Impact Developer & Contractor, Greenfield Băneasa este proiectul de referință, dezvoltat pe 60 de hectare, pe termen lung, între 2007 și 2028. În prezent, cartierul are 3 faze finalizate și înregistrează un grad de contractare de 98,7%. La 30 noiembrie mai erau disponibile la vânzare 33 de unități, majoritatea apartamente cu 4 camere, din cele 2.548 de apartamente finalizate până în prezent. 

„Greenfield este un proiect foarte apreciat atât datorită calității construcției, dar și a facilităților oferite. În curând terminăm stocul de apartamente și ne vom axa pe Noul Greenfield. În prezent, pentru cele 33 de unități încă disponibile în stoc, avem discuții avansate, care se vor concretiza în perioada imediat următoare, dacă nu vor apărea situații neprevăzute cauzate de virusul Covid-19”, susține Sorin Apostol, CEO Impact Developer & Contractor.  

Până în prezent, suprafața construită acoperă 30 ha, iar noile etape aflate în proces de construire se desfășoară pe o suprafață de 9 ha. Dezvoltat în perioada 2020 – 2022, centrul comunitar se desfășoară pe o suprafață de teren de 32.071 mp, dintre care 21.496 mp sunt alocați centrului comercial care va deservi atât rezidenții, dar și alți locuitori ai Sectorului 1 și vecinătăți. Greenfield Plaza va cuprinde zonă comercială și de servicii, centrul de fitness și SPA, școală și grădiniță de stat, zonele de promenadă și recreere.  

Ca parte a politicii sale de responsabilitate socială în 2020, Impact a donat către Primăria Municipiului București 9.620 mp de teren și proiectul de construire, în valoare de 1,75 milioane de euro, pentru a construi unități de învățământ în sistem public, ceea ce asigură acces facil la școlarizare pentru copiii din Greenfield, dar și ai celorlalți locuitori din zona Băneasa.  

Impact Developer & Contractor este listată la Bursa de Valori București încă din 1996, în prezent fiind încadrată pe segmentul Principal la categoria Premium cu o capitalizare bursieră care a depășit la începutul lunii decembrie 400 milioane de lei. În 2020, Standard&Poor's a reconfirmat rating-ul B- stabil companiei Impact, validând în acest fel strategia de business și perspectivele de dezvoltare pe termen lung ale companiei

În perioada următoare, Impact are în vedere derularea unei noi emisiuni de obligațiuni denominate în euro, intermediate de TradeVille, care se va adresa investitorilor de pe piața de capital. Valoarea ofertei este de 6 milioane euro, cu posibilitatea extinderii până la 15 milioane euro.Obligațiunile vor avea scadența la 6 ani, iar rata fixă anuală a cuponului, plătită semestrial, urmează să fie stabilită în plasament, prin metoda licitației și se va situa în intervalul 5,9% - 6,4%.

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO