1EUR = 4.8024 RON | Bucureşti 15 º

Imobiliare

Impact va demara construcţia ultimei faze din Luxuria Domenii Residence din zona Expoziţiei

Bergamot Developments Phase II, companie în care dezvoltatorul Impact deține 99%, va demara construcția ultimei faze din Luxuria Domenii Residence sub antrepriza BDT Construct & Ambient, într-un contract care are ca obiect executarea lucrărilor de construcții, instalații și montaj de echipamente necesare în vederea finalizării și livrării la cheie” a ultimei faze din cadrul proiectului Luxuria Domenii Residence, care cuprinde 130 apartamente. Valoarea contractului este de 11,6 milioane de euro plus TVA.


23 ian, 2020 | ECONOMICA.net

Ultima fază a ansamblului Luxuria include 2 clădiri cu un total de 130 de apartamente -  unități de tip studio, apartamente cu două, trei, patru și cinci camere, precum și duplex-uri și apartamente cu grădină, cu suprafețe de la 54 mp până la 327 mp. 

„Fiind primul proiect rezidențial dezvoltat în imediata proximitate a hub-ului de business din zona Domenii - Expoziției, Luxuria a fost foarte atractivă atât pentru investitorii din domeniu care urmăresc obținerea unor randamente investiționale foarte bune, mizând pe potențialul extraordinar de dezvoltare al zonei, dar și pentru clienții finali care se află în căutarea unei locuințe personale premium cu termen de livrare scurt. Bazându-ne pe mixul unic de beneficii adus în cadrul proiectului și pe ritmul bun de pre-contractare de care ne-am bucurat până în prezent, estimăm că până la finalizarea noilor blocuri, vom avea majoritatea apartamentelor din proiect deja contractate”, a declarat Răzvan Ionescu, Director de Marketing în cadrul Impact Developer & Contractor Group. 

Ansamblul Luxuria Domenii Residence este construit în trei faze, pe un teren cu suprafața de 22.500 mp, localizat între bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Acesta va include la final nouă blocuri cu un total 630 de apartamente, 9.650 mp de vegetație, printre care un parc propriu (parcul Luxuria) de 2.500 mp, care va acomoda zece grădini tematice.

Înființată în 1991, Impact Developer & Contractor SA este prima companie de real-estate 100% privată din perioada post-comunistă. În cei 29 de ani de activitate, societatea a dezvoltat 16 ansambluri rezidențiale în București și în țară, însumând peste 450.000 de metri pătrați construiți și peste 4.000 de unități livrate.

Cel mai mare proiect este Greenfield Băneasa, demarat în 2007, unde până în prezent au fost construite peste 2.548 de locuințe. În anul 2018, Impact, prin compania pe care o deține (Bergamot Developments), a început lucrările la Luxuria Domenii Residence, situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu. Proiectul se dezvolta pe un teren de 22.500 mp și va include 630 de apartamente până la finalul anului 2020.

 

 

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO