1EUR = 4.8344 RON | Bucureşti 34 º

News

În primele două zile de la deschidere, Mi Store a vândut peste 2.000 de produse

Black Tech Group, dealer autorizat Xiaomi, brand de telefoane mobile și gadgeturi din China, a inaugurat weekendul trecut în centrul comercial Mega-Mall din Capitală primul magazin Mi Store din România. În primele două zile de la deschidere în Mi Store s-au comercializat peste 2.000 de produse Xiaomi.

25 apr, 2019 | | ECONOMICA.net

Cel mai bine vândute au fost noutatile: telefoanele Redmi Note 7 la un superpret de 999 lei si Redmi 7 la 669 lei, dar si telefoanele medium si low range Xiomi lansate în 2018.

Printre cele mai bibne vândute produse s-au numărat scooterul electric XIAOMI MI M365-primii 50 cumparatori au putut sa îl achiziţioneze la doar 1.799 lei, brățara fitness Mi Band 3 (119 lei) și ceasurile inteligente (Xiaomi Amazfit Stratos – 879 lei și Xiaomi Amazfit Pace – 599 lei).

Stocul de aspiratoare inteligente s-a epuizat chiar din ziua deschiderii magazinului.

Smartphone-ul MI9 - Piano Black -6 Gb/64 Gb, lansat în februarie 2019, va fi disponibil la vânzare în Mi Store Mega Mall, din această săptămână.

Compania dorește să desfășoare campanii care să crească interesul publicului pentru telefoanele mobile Xiaomi si pentru conceptul Smart Life Made Simple – gadgeturi care îţi fac viaţa mai uşoară- tehnologie integrată, la prețuri accesibile, care să ajute consumatorul în adoptarea unui lifestyle inteligent.

Black Tech Group a fost înființată în 2018 și este distribuitor autorizat Xiaomi.

Deși prezenta de scurt timp pe piață,  Black Tech Group a încheiat parteneriate cu câțiva dintre principalii furnizori de servicii de telefonie mobile din România, urmând ca pe viitor să își extindă portofoliul de clienți și prin colaborarea cu principalii jucători de pe piața de retail.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO