Ultima zi de reduceri la vacanţe la Târgul de Turism. Care sunt ofertele

Târgul de Turism al României, ce are loc în acest sfârşit de săptămână la Romexpo în Bucureşti, aduce turiştilor români 280 de companii din 24 de ţări. ECONOMICA.NET vă spune ce oferte au agenţiile de turism.
Andrada Ghira - sâm, 15 mart. 2014, 22:06
Ultima zi de reduceri la vacanţe la Târgul de Turism. Care sunt ofertele

TUI Travel Center își așteaptă turiștii cu reduceri de până la 35%. Pentru pachetele cu charter spre zece destinații – Antalya, Creta, Rodos, Kos, Corfu, Santorini, Zakynthos, Mykonos, Mallora și Tenerife, se oferă o reducere de 10% dacă vacanța costă cel puțin 1.000 de euro. Tot pentru aceste destinații, două familii care aleg să-și petreacă vacanța împreună , beneficiază de o reducere de 250 de euro la pachetele care costă cel puțin 1.000 de euro/cameră. O reducere și mai mare, de 300 de euro, se oferă pentru pachetel charter la hotelul St. Nicholas Bay din Creta. 

În plus, la ofertele de early-booking găsiți reduceri suplimentare: pentru vacanțele în Turcia, redecerile ajung până la 35%, pentru Grecia până la 25%. Pentru vacanțele în Bulgaria se găsesc reduceri de până la 20%, iar pentru litoralul românesc vacanțele sunt mai ieftine cu până la 33%.

Reduceri de aproape 30% se găsesc la Malta Travel. Spre exemplu, turiștii care cumpără un pachet all-inclusive la un hotel de patru stele, cu plecare în data de 3 iulie, plătesc 399 euro/persoană în loc de 549 euro. La acest preț se mai taxa de aeroport de 95 de euro.

Cât  costă vacanța la Disneyland

Agenţia Perfect Tour oferă pe perioada târgului o reducere de 5%, valabilă până la data de 21 martie,la care se adaugă reducerile de early-booking. Cumulate, reducerile ajung de până la 60% în cazul croazierelor, până la 30% în cazul vacanţelor la Disneyland şi de până la 25% pentru sejururile pe litoralul bulgăresc. Vizitatorii au căutat în special circuite, vacanţe la Disneyland şi city-break-uri.

Cei care fac rezervări până pe 15 aprilie pentru o vacanţă la Disneyland, au parte de reducere de până la 25%. Preţul pentru o persoană porneşte de la 295 de euro pentru două nopţi de cazare şi trei zile de distracţie. Tariful include cazare, mic dejun, bilete de intrare în parc, dar nu şi transportul.

O croazieră de trei zile în Mare Mediterană, cu îmbarcare pe data de 27 martie, porneşte de la 170 de euro/persoană. Preţurile pentru croazierele pe MSC Orchestra în ţările baltice, pornesc de la 350 de euro/persoană, la care se adaugă 120 de euro taxele aeroportuare.

Tot la Perfect Tour, o vacanţă extică în Cuba-Varadero, porneşte de la 966 de euro/persoană. În acest preţ este inclus biletul de avionn din Madrid, cazare cu all-inclusive, transferuri, taxe de aeroport.

Şi agenţia Paralela 45 oferă o reducere de 7% pe perioada târgului, reducere care se cumulează cu cele de early-booking. Pentru vacaţele în Antalya, reducerile de early-booking ajung până la 40%, valabile până la sfârşitul acestei luni. O reducere de 20% pentru early-booking este valabilă până la sfârşitul lunii aprilie. Spre exemplu, o vacanţă pentru două persoane la hotelul Lara Club Family de patru stele, în regim all-inclusive, cu plecare pe data de 4 iulie, costă 1.171 de euro. O vacanţă ulta-all-inclusvie la hotelul IC Santai de cinci stele din Belek costă pentru două persoane 1488 de euro, dacă plecare are loc pe data de 25 iulie.

Agenţia de turism HTS Travel oferă o reducere suplimentară de 10% pe perioada târgului, pentru vacanţele în Grecia. În plus, turiştii pot plăti vacanţa şi în rate, cu un avans necesar de 10%.

Te-ar mai putea interesa și
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Poșta Română oferă 20 de posturi de internship plătite în domenii precum HR, IT, marketing și juridic
Compania Națională Poșta Română lansează a doua ediție a programului de internship, creat special pentru a tinerii care doresc o carieră în industria serviciilor poștale și de logistică. ...
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte de Paște
Boloș: Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru ca pensiile să fie plătite în avans, înainte ...
Ministerul Finanţelor a efectuat toate procedurile necesare pentru a asigura că toţi cei 4,74 de milioane pensionari din ...
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România deschide cel de-al 57-lea hipermarket din rețea la Pitești
Carrefour România își continuă expansiunea și inaugurează cel de-al 57-lea hipermarket din rețea, la Pitești. Noul ...
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
KFC deschide al treilea restaurant din Pitești, în care a băgat 550.000 de euro
Sphera Franchise Group, cel mai mare operator de foodservice din România, continuă să investească în extinderea portofoliului ...