Update: Încă 13 decese au fost confirmate în România ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Numărul victimelor a ajuns la 65

Update 3: Au fost raportate încă 13 decese ale unor persoane confirmate cu noul corinavirus.Toate cele 13 persoane cu vârsta cuprinsă între 40 și 80 de ani au fost internate în Spitalul Judetean de Urgență Suceava, in mai multe sectii, după cum urmează, nefrologie, boli interne, chirurgie plastică, gastroenterologie.Decesele au fost înregistrate în perioada 22- 29 martie 2020.Data confirmării rezultatelor pozitive  către INSP este 30 martie 2020.     Update 2: Încă două decese din cauza COVID-19 au fost înregistrate luni seara, informează Agerpres.Numărul persoanelor care au murit din cauza noului coronavirus se ridică astfel la 52.Este vorba despre o femeie de 65 de ani din judeţul Sibiu, internată pe data de 27 martie la SCJU Sibiu - ATI. În aceeaşi zi s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, probe care au fost testate la Spitalul "Regina Maria" din Bucureşti. Ea a fost confirmată cu noul coronavirus pe data de 28 martie, iar decesul a fost pronunţat pe 30 martie.Femeia avea o boală cardiovasculară.De asemenea, decesul 52 este al unui bărbat de 52 de ani din judeţul Ialomiţa. El s-a prezentat la UPU Slobozia în data de 29 martie, i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la INBI ''Matei Balş'', iar confirmarea de coronavirus a venit tot pe 30 martie. Decesul a fost înregistrat pe 29 martie. Nu are medic de familie şi nici aparţinători, din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului.      
Economica.net - lun, 30 mart. 2020, 14:43
Update: Încă 13 decese au fost confirmate în România ca urmare a infectării cu noul coronavirus. Numărul victimelor a ajuns la 65

Update 2: Încă două decese din cauza COVID-19 au fost înregistrate luni seara, informează Agerpres.

Numărul persoanelor care au murit din cauza noului coronavirus se ridică astfel la 52.

Este vorba despre o femeie de 65 de ani din judeţul Sibiu, internată pe data de 27 martie la SCJU Sibiu – ATI. În aceeaşi zi s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, probe care au fost testate la Spitalul „Regina Maria” din Bucureşti. Ea a fost confirmată cu noul coronavirus pe data de 28 martie, iar decesul a fost pronunţat pe 30 martie.

Femeia avea o boală cardiovasculară.

De asemenea, decesul 52 este al unui bărbat de 52 de ani din judeţul Ialomiţa. El s-a prezentat la UPU Slobozia în data de 29 martie, i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la INBI ”Matei Balş”, iar confirmarea de coronavirus a venit tot pe 30 martie. Decesul a fost înregistrat pe 29 martie. Nu are medic de familie şi nici aparţinători, din acest motiv nu se cunosc antecedentele patologice ale bolnavului

Update: Grupul de Comunicare Strategică a anunțat în această seară că încă trei persoane infectate cu noul tip de coronavirus au murit în România, numărul total al celor decedaţi din cauza aceste boli ajungând în prezent la 50.

Victimele sunt: un bărbat de 59 de ani din judeţul Bacău, un bărbat  de 74 de ani din judeţul Hunedoara şi o femeie de 60 de ani din judeţul Hunedoara.

 

Bărbatului de 59 de ani din judeţul Bacău i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în dată de 26 martie, care au fost testate la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi, rezultatul fiind confirmat pozitiv în 27 martie. Pacientul a murit luni la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău – Secţia Boli Infecţioase. Avea ca patologie preexistentă hipertensiune arterială, diabet zaharat tip II decompensat.

Al doilea bărbat de 74 de ani din judeţul Hunedoara a fost internat pe dată de 19 martie în Secţia de oncologie din Deva. Pe dată de 27 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Pacientul a murit pe 27 martie, însă de abia luni a fost confirmat că fusese infectat cu noul coronavirus. Bărbatul avea adenocarcinom gastric stadiul IV, carcinomatoză peritoneală.

A treia victima, femeii de 60 de ani din judeţul Hunedoara i-au fost recoltate probe biologice în dată de 26 martie pentru COVID-19, care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Pacienta a murit pe 29 martie la Spitalul Municipal Hunedoara – Secţia ATI. A fost confirmată luni cu infecţie cu noul coronavirus.

Pacienta a fost transferată din Institutul Cardiovascular Timişoara în data de 26 martie, fiind contact de salon cu un caz confirmat. Avea că patologie preexistentă cardiopatie şi insuficienţă cardiacă.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat că a fost înregistrat un nou deces din cauza noului coronavirus COVID-19, numărul persoanelor care au murit din cauza acestei boli în România ajungând la 47.

Este vorba despre un bărbat de 77 de ani din judeţul Hunedoara, care suferea de cardiopatie ischemică şi nu a fost în contact cu persoane cunoscută ca fiind infectate cu COVID-19.

Potrivit Grupului de Comunicare Strategică, în dată de 27 martie i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 care au fost testate la Spitalul Clinic Municipal de Urgenţă Timişoara. Rezultatul testării din dată de 28 martie a fost pozitiv.

Decesul a survenit  pe 30 martie la Spitalul Municipal Hunedoara.

Te-ar mai putea interesa și
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan își înrăutățește prognoza privind profitul în urma scăderii vânzărilor
Nissan Motor, al treilea mare producător auto nipon, a redus cu 14,5% estimarea privind profitul anual, citând vânzările sub aşteptări şi alţi factori, transmit Kyodo şi Reuters, relatează......
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul maghiar anunță că ia în calcul să intervină în prețurile carburanților
Guvernul de la Budapesta nu exclude o intervenţie asupra preţului la carburanţi şi va discuta problema la întâlnirea ...
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul estimat (Video)
Nicușor Dan: Am finalizat lucrările la cuva Lacului Mare din Parcul Cişmigiu, cu două săptămâni înainte de termenul ...
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a informat, vineri, că au fost finalizate lucrările de reparaţii la cuva ...
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt de 45%, respectiv 30% – 82%
CFR S.A.: Stadiul lucrărilor de tip Quick Wins între staţiile Tălmaciu – Sibiu și Teiuş – Războieni sunt ...
Lucrările de reparaţii de tip Quick Wins aflate în desfăşurare pe cei 22,20 de kilometri de cale ferată între staţiile ...