1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 19 º

Extern

Încrederea americanilor în economia SUA a consemnat în septembrie cea mai mare creştere din ultimii 17 ani

Încrederea americanilor în economia Statelor Unite a consemnat în septembrie cea mai mare creştere din ultimii 17 ani, pe fondul înbunătăţii condiţiilor de pe piaţa muncii, dar se află încă sub nivelul anterior pandemiei de coronavirus, care s-a declanşat la începutul acestui an, transmite Reuters, citat de News.ro

30 sep, 2020 | News.ro

Avansul încrederii raportat marţi de Conference Board a avut loc în pofida revenirii la creştere a cazurilor de coronavirus în unele regiuni ale ţării şi a scăderii sprijinului guvernului pentru companii şi pentru şomeri.

Consumatorii par să ignore şi incertitudinile mai mari de dinaintea alegerilor prezidenţiale din 3 noiembrie şi semnele de încetinire a redresării economice.

"În timp ce datele de astăzi par să fie la prima vedere un rezultat fantastic, trebuie să rămânem precauţi, având în vedere dovezile mixte din alte surse", a declarat James Knightley, economist şef pe probleme internaţionale la ING în New York.

Indicele privind încrederea consumatorilor calculat de Conference Board a urcat în septembrie cu 15,5 puncte, la 101,8 puncte, înregistrând cea mai mare cretere după aprilie 2003.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO