1EUR = 4.7785 RON | Bucureşti 6 º

Investiţii

Încrederea investitorilor de private equity atinge minimul ultimilor trei ani - Deloitte CE PE Survey

Potrivit celui mai recent studiu Deloitte CE Private Equity Confidence, încrederea printre investitorii de private equity a atins cel mai scăzut nivel din ultimii trei ani, o treime dintre respondenţi aşteptându-se la înrăutăţirea condiţiilor de afaceri.

06 oct, 2015 | Agerpres

'Într-adevăr e un mare contrast între sondajul actual şi cel publicat în primăvară, dar aceasta nu ar trebui să ne surprindă deoarece perioada verii a fost marcată de falimentul Greciei şi de incertitudini politice şi economice globale. Cu trei tranzacţii anunţate peste vară, România rămâne un punct de referinţă pe radarul investitorilor', arată Hein van Dam, partener Deloitte România, într-un comunicat.

În ciuda incertitudinii generale, 53% dintre respondenţi se aşteaptă la mai multe lichidităţi, aceasta fiind cea mai ridicată rată din 2006 şi până azi înregistrată prin intermediul studiului, scrie Agerpres.

O zecime dintre respondenţi estimează că start-up-urile vor fi cele mai competitive active, cel mai mare procent înregistrat vreodată de sondajul Deloitte.

Deloitte furnizează servicii clienţilor din sectorul public şi privat în domenii profesionale precum audit, taxe, consultanţă financiară. Compania are 200.000 de angajaţi ce activează în cadrul reţelei sale globale de firme membre din peste 150 de ţări.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO