1EUR = 4.8280 RON | Bucureşti 18 º

News

Este oficial: Investitorii mici vor primi 33 din 100 de acţiuni Electrica cerute, pe tranşa cu reducere de 5%

LISTARE ELECTRICA O notificare publicată pe site-ul BVB arată cum se va face alocarea acţiunilor Electrica pentru investitorii care au subscris. Volumul ofertei pe tranşa investitorilor de retail a fost suplimentat cu 5% din numărul total de acţiuni vândute, potrivit indicilor de alocare a acţiunilor, 

27 iun, 2014 | Economica.net

LISTARE ELECTRICA

 "Electrica a exercitat dreptul de realocare între tranșe, potrivit prevederilor Prospectului și Amendamentului la Prospect", informează o notificare a Sindicatului de Intermediere către Autoritatea de Supraveghere Financiară, publicată pe site-ul Bursei de Valori București. 

Sindicatul de intermediere a aplicat prospectul de emisiune al IPO Electrica şi a redistribuit 5% din numărul total de acţiuni oferite,, din tranşa investitorilor instituţionali către tranşa investitorilor de retail.

În cadrul tranşei de retail, noile acţiuni au fost împărţite între investitorii care au subscris valid în tranșa investitorilor mari și tranșa investitorilor mici, care au subscris în primele cinci zile pentru acţiuni cu discount.

Investitorii mari de retail vor primi 147 acţiuni din 1.000 subscrise, faţă de 12, înainte de suplimentarea tranşei.

Investitorii mici care au subscris pentru acţiuni la preţ redus vor primi 33 de acţiuni din 100 subscrise, cu 26 mai mult.

Alocarea se va realiza după pe baza următorilor indici oficali de alocare:

- pentru tranșa investitorilor mari, indicele de alocare este de 0,1475952193,

- pentru tranșa investitorilor mici de retail, indicele de alocare este de 1 pentru investitorii mici de retail care primesc alocare garantată până la maximum 1.000 de acțiuni și de 0,3303339908 pentru investitorii mici de retail care nu primesc alocare gratuită.

Sindicatul de Intermediere este format din Raiffeisen Bank SA (manager), Citigroup Global Markets Limitd, Societe Generale, BRD Societe Generale și Swiss Capital SA și are ca scop intermedierea ofertei publice primare de vânzare a unui număr de 177.188.744 de acțiuni sub formă de acțiuni și certificate globale de depozit în cadrul ofertei publice primare plasate de Societatea Comercială de Distribuție și Furnizare a Energiei Electrice "Electrica" SA.

Citeste si: IPO Electrica: Subscriere de peste 200% faţă de ofertă, preţ probabil de peste 11 lei / acţiune. Alte detalii

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO