Magazinul online Zara Home, lansat de Inditex în România

Retailerul spaniol de fashion Zara va intra în online şi cu divizia sa Zara Home, la un an şi jumătatea de la lansarea magazinului virtual care cuprinde colecţiile de haine, accesorii şi încălţăminte Zara. 
Economica.net - joi, 22 oct. 2015, 07:47
Magazinul online Zara Home, lansat de Inditex în România

Grupul de fashion spaniol Inditex, lider pe piaţa locală de profil, va lansa , pe 28 octombrie, magazinul online Zara Home, la un an şi jumătate de când a intrat în mediul virtual cu brandul Zara. Potrivit unui anunţ al companiei, cu această ocazie, sâmbătă, 24 octombrie, clienţii magazinelor Zara Home vor beneficia de o reducere de 20% la întreaga colecţie.  

În momentul de faţă, Zara operează patru magazine Zara Home în Bucureşti, în centrele comerciale Afi Cotroceni, Unirea Shopping Center, Promenada şi Băneasa Shopping City.

Momentan, la adresa unde va funcţiona magazinul online Zara Home se poate consulta lista de preţuri, dar nu se oferă detalii despre costurile de transport. Livrrarea produselor Zara Home se va face la nivel naţional, contra cost, iar cei care optează pentru ridicarea produselor din magazin nu vor plăti nimic în plus.

În cazul magazinul virtual Zara, lansat în aprilie anul trecut,  clienţii au la dispoziţie aceeaşi gamă de produse ca cea aflată în magazinele fizice. Preţurile sunt şi ele identice cu cele din offline, iar clienţii pot opta pentru livrarea la domiciliu sau ridicarea comenzilor de la un magazin la alegerea lor. 

Politica de schimbări şi returnări este identică cu cea oferită în magazinele fizice: în termen de o lună, articolele nedorite vor putea fi ridicate de la domiciliu sau returnate la magazinele Zara. În orice caz, returnarea nu are niciun cost pentru client.

Cum se cumpără de pe Zara.ro

Operaţia de căutare a articolelor vestimentare a fost consolidată cu diverse opţiuni de filtrare (în funcţie de caracteristicile articolelor, mărime, preţ etc.). De asemenea, clienţii pot găsi articole specifice cu ajutorul numărului de referinţă, descrierii articolului, categoriei etc.

Clienţii pot vizualiza conţinutul coşului de cumpărături în orice moment şi revizui selecţia de produse pe loc. Clienţii care doresc să îşi ridice comenzile de la un magazin pot efectua o căutare de magazine şi pot folosi o unealtă de geolocalizare pentru a identifica automat cel mai apropiat magazin Zara.
Site-ul afişează conţinuturi vizuale ale colecţiilor cu poze, cataloage, clipuri video etc. astfel încât clienţii să îşi poată forma o impresie per ansamblu despre gama actuală; mai mult decât atât, acest conţinut poate fi publicat pe diferitele reţele sociale.

Se poate cumpăra şi cu telefonul mobil, cu sisteme de operare Android,iOS, Windows 8, Windows Phone şi Blackberry 10.

Zara este prezentă pe piaţa de afaceri din România din anul 2004 când a deschis un magazin în Bucureşti. În prezent, Zara gestionează peste 20 de magazine în 12 oraşe, printre care se numără Bucureştiul, Timişoara, Cluj-Napoca sau Constanţa.

Grupul Inditex are aproximativ 100 de magazine în România, fiind prezent şi cu brandurile: Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe.

Te-ar mai putea interesa și
David Sassoli: Summitul de la Porto este fundamental pentru modelarea perspectivei sociale de redresare a UE
David Sassoli: Summitul de la Porto este fundamental pentru modelarea perspectivei sociale de redresare a UE
Summitul Social european ce are loc vineri şi sâmbătă la Porto este unul "fundamental" pentru ''modelarea perspectivei sociale a redresării Uniunii Europene'' după pandemia de COVID-19, pe baza......
Numărul de locuri de muncă create în aprilie în SUA, cu mult sub așteptările economiștilor
Numărul de locuri de muncă create în aprilie în SUA, cu mult sub așteptările economiștilor
Numărul locurilor de muncă create de angajatorii americani în aprilie a fost mult sub estimările analiştilor, probabil ...
Klaus Iohannis: Banii destinații revenirii în urma pandemiei vor merge și către pilonul social
Klaus Iohannis: Banii destinații revenirii în urma pandemiei vor merge și către pilonul social
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că pandemia de COVID-19 nu afectează doar sănătatea oamenilor şi economiile, ...
Philip Morris International l-a numit pe Jacek Olczak în funcția de Chief Executive Officer
Philip Morris International l-a numit pe Jacek Olczak în funcția de Chief Executive Officer
Compania Philip Morris International (PMI) a anunțat vineri că, în urmă Adunării Generale a Acționarilor care a avut ...