1EUR = 4.7769 RON | Bucureşti 9 º

Companii

Inditex şi H&M deschid magazine în Parklake din Bucureşti

Dezvoltatorii Sonae Sierra şi Caelum Developmnet, care ridică centrul comercial ParkLake din Titan, au semnat contracte de închiriere cu retailerii Inditex, H&M, Koton, Maxitoys şi Maxbet. 

19 ian, 2015 | | ECONOMICA.net

Lucrările la cel de-al doilea mall din zona de est a Capitalei sunt în grafic pentru deschiderea programată în 2016, iar proprietarii au semnat contracte cu noi chiriaşi. Vor fi deschide magazine  Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home şi Oysho, branduri care se află în portofoliul grupului Inditex, dar şi un magazin H&M pe o suprafaţă de 2.7000 mp

În acest moment se realizează lucrările structurale. 

"Lucrăm permanent pentru a completa mixul de chiriași ai ParkLake și sperăm ca, în curând, să anunțăm noi brand-uri care vor confirma caracterul unic al acestui proiect de referință", a declarat Ingo Nissen, Managing Director Sonae Sierra, responsabil cu dezvoltarea în România. 

ParkLake reprezintă o investiție de 180 de milioane de euro și își va deschide porțile în 2016. Centrul comercial va oferi retail de calitate pe o suprafață de 70.000 m2 cu mai mult de 200 de magazine și 2.600 de spații de parcare subterane.

În estul Capitalei se lucreaza la finalizarea construcţiei Mega Mall, dezvoltat de NEPI, a cărui dschidere este programată pentru luna aprilie  a acestui an. Cele două malluri, aflate la o distanţă de circa trei km, se vor lupta pentru buzunarul locuitorilor din zonă. 

CITEŞTE ŞI Carrefour deschide un nou magazin în Bucureşti. A cumpărat spaţiul

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO