1EUR = 4.7777 RON | Bucureşti 6 º

Imobiliare

ING Bank şi-a mutat cei circa 1.800 de angajați în Expo Business Park

ING Bank România a încheiat operațiunile de mutare în Expo Business Park, clădire de birouri dezvoltată de Portland Trust în zona Expoziției din București. Spațiul a fost închiriat în toamna anului 2017, când lucrările erau în derulare. ING ocupă clădirea 3 a ansamblului Expo Business Park, respectiv 18.000 metri pătrați, aproximativ 50% din suprafața totală închiriabilă.

18 noi, 2019 | ECONOMICA.net

 Ultimul sediul central al ING Bank a fost pe bulevardul Iancu de Hunedoara, în Crystal Tower, clădire cumpărată în toamna anului trecut de Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia.

În același timp, recent, la sfârșitul lunii octombrie, grupul de media Central European Media Enterprises (CME), proprietarul PRO TV, a semnat un acord final pentru vânzarea către fondul de investiții PPF Group, controlat de acelaşi Petr Kellner (55 de ani).

Noile spaţii de lucru sunt flexibile, iar angajaţii ING Bank au posibilitatea de a-şi alege locul în care doresc să lucreze în funcţie de activitatea desfăşurată, dar şi de ora la care ajung la birou. Angajaţii pot alege când doresc să îşi înceapă programul de lucru, între 7:30 şi 10:30, precum şi să lucreze de acasă sau din alt spaţiu.

Spaţiile individuale sau birourile „flexibile” sunt în număr de 1346, mai puţine decât numărul actual de angajaţi luând în calcul fluxul zilnic influenţat de concedii sau zile de lucru „remote”, iar la parterul clădirii se află un spaţiu de lucru comun în care poate lucra oricine, inclusiv din afara ING Bank.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO