Înscrierile în programul ‘Biciclişti în Bucureşti’, suspendate. Numărul de vouchere ar putea fi suplimentat

Primăria Capitalei a luat decizia să suspende procesul de înscriere în programul 'Biciclişti în Bucureşti', după ce au fost procesate 4.136 de cereri depuse la Centrul de relaţii cu publicul, iar pe adresa de email au fost primite peste 14.500 de solicitări.
Economica.net - mar, 25 iul. 2017, 17:24
Înscrierile în programul 'Biciclişti în Bucureşti', suspendate. Numărul de vouchere ar putea fi suplimentat

‘În urma numărului foarte mare de solicitări primite, Primăria Capitalei a luat decizia să suspende procesul de înscriere în program până la procesarea tuturor cererilor sosite prin email şi eliminarea tuturor înregistrărilor multiple sau care contravin în alt fel regulamentului’, a informat Biroul de presă, prin intermediul unui comunicat transmis AGERPRES.

Conform sursei citate, în funcţie de numărul total al cererilor validate, va fi supus aprobării Consiliului General al Municipiului Bucureşti, în proxima şedinţă, un proiect de hotărâre prin care să fie suplimentat numărul de vouchere acordat în acest an.

‘Programul ‘Biciclişti în Bucureşti’ va fi reluat şi în anul următor, iar toţi solicitanţii care au depus cereri în acest an şi nu vor primi vouchere vor rămâne în baza de date a programului pentru ediţia din 2018′, se arată în comunicat.

De asemenea, a fost dezactivată adresa [email protected] Toate cererile transmise prin email vor primi un număr de înregistrare, în ordinea procesării acestora, care va fi comunicat tot prin email fiecărui solicitant.

‘După ce toate cererile vor fi procesate şi vor fi primit număr de înregistrare, se va proceda la filtrarea bazei de date pentru înlăturarea înscrierilor multiple, dat fiind faptul că regulamentul prevede clar că fiecare cetăţean poate solicita un singur voucher. Pentru a se putea garanta principiul ‘primul venit, primul servit’ în alocarea voucherelor, cererile vor fi înregistrate în funcţie de data şi ora procesării, în cazul celor depuse la ghişeele Centrului de relaţii cu publicul, respectiv după data şi ora primirii solicitării în serverul Primăriei, în cazul celor trimise prin email’, a precizat PMB.

După efectuarea tuturor acestor operaţiuni, va fi publicată pe site-ul pmb.ro, la secţiunea ‘Biciclişti în Bucureşti’, lista numerelor de înregistrare ale tuturor cererilor admise.

Primăria Capitalei a informat, luni, că a fost definitivat regulamentul programului ‘Biciclişti în Bucureşti’, prin care se acordă 5.000 de vouchere, în valoare nominală de 500 de lei, care vor putea fi folosite la achiziţionarea de biciclete sau alte mijloace de transport nepoluante pe două roţi. Voucherele pe care Primăria Capitalei doreşte să le ofere bucureştenilor, în vederea achiziţionării de biciclete, biciclete electrice, trotinete electrice şi dispozitive de tip Segway/Ninebot, vor fi acordate celor interesaţi în ordinea înscrierii în proiect, pe baza principiului ‘primul venit, primul servit’, cu respectarea tuturor condiţiilor de participare.

Te-ar mai putea interesa și
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Modelul electric Dacia Spring, deja disponibil pentru revânzare pe site-urile de profil
Pe site-urile de comerț online au apărut deja, la doar câteva zile după debutul livrărilor, primele anunțuri cu modele Dacia Spring de vânzare....
Rusia înregistrează un nou record de infectări și decese cauzate de COVID-19
Rusia înregistrează un nou record de infectări și decese cauzate de COVID-19
Rusia a înregistrat sâmbătă un nou record de decese şi de contaminări asociate COVID-19, pentru a treia zi consecutiv, ...
Război financiar în România. Miză uriașă pentru banii a șase milioane de români – Revista Capital
Război financiar în România. Miză uriașă pentru banii a șase milioane de români – Revista Capital
Un război financiar cu o miză uriașă se poartă în aceste zile în România, după ce Ben Madadi, care deține în prezent ...
Rusia ar putea să întrerupă furnizarea de gaze naturale către Republica Moldova după 1 noiembrie
Rusia ar putea să întrerupă furnizarea de gaze naturale către Republica Moldova după 1 noiembrie
Discuţiile dintre Republica Moldova şi Rusia rămân divergente asupra preţului şi altor detalii ale unui nou acord de ...