1EUR = 4.7667 RON | Bucureşti 15 º

News

Inspectorii antifraudă au dat amenzi de 60 milioane lei şi au confiscat mărfuri de 4,2 milioane lei

Inspectorii antifraudă fiscală au aplicat amenzi de 60 milioane lei şi au confiscat mărfuri în valoare de 4,2 milioane lei, în urma acţiunilor de monitorizare a traficului rutier de mărfuri achiziţionate intracomunitar, derulate în perioada 25-29 aprilie.

29 apr, 2014 | Agerpres

Conform unui comunicat remis, marţi, AGERPRES, au fost identificate cinci autotrenuri care transportau aproximativ 100 tone de marfă din Ungaria (îmbrăcăminte şi încălţăminte de sezon) fără acte legale de provenienţă. Autotrenurile erau pe cale de a fi descărcate în depozitele a două firme, care au patroni de origine chineză. Marfa are o valoare de piaţă de 2,5 milioane lei (550.000 euro) şi urma a fi comercializată în complexurile comerciale Doraly şi Dragonul Roşu, din judeţul Ilfov. Pentru sancţionarea celor două firme destinatare s-a dispus amendarea contravenţională cu 40.000 lei şi confiscarea mărfurilor.

De asemenea, inspectorii au identificat o firmă localizată în vecinătatea autostrăzii A1 unde au fost descărcate şi depozitate 840 aparate de aer condiţionat marca Vortex şi 1.185 televizoare LCD-LED marca AKAI fără acte legale de provenienţă. Pentru neregulile constatate, inspectorii antifraudă au dispus confiscarea produselor electronice în valoare de 1,7 milioane lei şi aplicarea unei amenzi de 20.000 lei

 

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO