1EUR = 4.8725 RON | Bucureşti 12 º

News

Insulele greceşti şi litoralul Bulgariei, principalele destinaţii ale românilor care merg cu autocarul

Thassos, Halkidiki, Riviera Olimpului, Kusadasi sau staţiunile de pe litoralul Bulgariei sunt principalele cinci destinaţii favorite ale românilor pentru vacanţele cu autocarul, conform datelor agenţiei Christian Tour remise marţi AGERPRES.

24 iun, 2014 | Agerpres

Jumătate dintre turiştii care intră în agenţiile de turism aleg să călătorească cu autocarul, în principal din considerente financiare, cei mai mulţi dintre ei fiind tineri cu vârste cuprinse între 18-27 de ani şi seniori de peste 55 de ani.

'Peste 60.000 de turişti Christian Tour aleg să călătorească în fiecare an cu autocarul. Alegerea acestora este motivată atât de considerente financiare, vacanţele cu autocarul având un preţ mai redus, dar şi pentru că o călătorie cu autocarul le oferă posibilitatea de a descoperi mai multe locuri în drumul lor către destinaţie', spune Marius Pandel, CEO Christian Tour.

Astfel, o vacanţă în Thassos (Grecia) cu autocarul poate fi achiziţionată cu 75 de euro/persoană, Lefkada - 95 euro/persoană, Kusadasi (Turcia) - 195 euro/persoană, Sunny Beach (Bulgaria) - 144 euro de persoană.

În contextual cererii mari, Christian Tour şi-a mărit flota la 10 autocare şi a achiziţionat, în ultimii doi ani, cinci autocare Setra Top Class. Christian Tour intenţionează să îşi extindă acest segment al transporturilor şi vizează ca flota sa să ajungă până în 2016 la 30 de autocare.

De asemenea, în 2014, Christian Tour a lansat un nou sistem de rezervări online pentru transport - aerobus.ro - şi prin acesta oferă locuri la autocarele proprii pe cursele programate sau la cerere, în regim charter, pentru alţi touroperatori.

Christian Tour a continuat să îşi consolideze poziţia în piaţă, înregistrând în anul 2013 o cifra de afaceri de 45 milioane euro, cifră care o clasează pe locul 2 în topul agenţiilor de turism din România.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO