UPDATE Întârzieri de sute de minute la sosirile şi plecările din Gara de Nord. Redresarea traficului se face treptat

Trenurile de călători care tranzitează staţiile Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti înregistrează întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, din cauza unor lucrări desfăşurate de furnizorul local de energie electrică, informează, joi, CFR SA.
Economica.net - joi, 07 sept. 2017, 06:10
UPDATE Întârzieri de sute de minute la sosirile şi plecările din Gara de Nord. Redresarea traficului se face treptat

CFR SA: Sistemul de alimentare cu energie pe relaţia Bucureşti-Ploieşti a fost repus în funcţiune. Redresarea traficului se face treptat

Sistemul de alimentare cu energie electrică a instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţă a traficului feroviar a fost repus în funcţiune pe relaţia Bucureşti-Ploieşti, iar redresarea traficului se va face treptat, anunţă reprezentanţii CFR SA.

Potrivit CFR Călători, pe tronsonul Buftea-Periş încă se circulă la cale liberă, cu timpi de mers suplimentari, dar se estimează că în aproximativ o oră şi jumătate se va reintra în grafice.

 

‘Echipele feroviare intervin la această oră pe segmentul de cale ferată Chitila-Buftea-Periş pentru remedierea unui deranjament tehnic semnalat la sistemul de alimentare cu energie electrică a instalaţiilor de semnalizare şi de siguranţă a traficului. Deranjamentul a fost produs din cauza unor lucrări desfăşurate de furnizorul de energie electrică local’, menţionează compania, într-un comunicat.

Potrivit sursei citate, circulaţia trenurilor se desfăşoară în cursul dimineţii în condiţii speciale, de tip cale liberă, până la finalizarea lucrărilor de repunere în funcţie a sistemului de semnalizare şi de siguranţă a traficului a traficului.

‘Trenurile de călători care tranzitează staţiile Bucureşti Nord, Bucureşti Basarab, Chitila, Buftea, Periş, Crivina, Brazi şi Ploieşti vor înregistra întârzieri la sosire şi la plecare din staţii, deoarece pe toată perioada intervenţiei se diminuează capacitatea secţiilor de circulaţie şi se prelungesc timpii de mers’, se mai spune în comunicat.

În aceste condiţii, trenul IR 1924 care soseşte de la Arad are 180 de minute întârziere, trenul IR 12401 de la Chişinău a înregistrat întârzieri de 165 de minute, trenul R 7032 de la Urziceni are 180 de minute de întârziere, trenul IR 12668 de la Iaşi are acumulate întârzieri de 180 de minute, trenul IR 10642 de la Cluj Napoca are 150 de minute de întârziere.

Câte 120 de minute de întârziere la sosirea în Gara de Nord consemnează trenurile IR 1550 de la Ploieşti Sud, IR 1630 şi R 3002 de la Braşov, iar trenul IR 12552 de la Ploieşti Sud a acumulat 75 de minute de întârziere.

La plecări, trenul IR 1924 trebuia să pornească spre Mangalia la ora 6:20 (170 de minute de întârziere), iar IR 7033 spre Urziceni la ora 07:37 (120 de minute). Întârzieri înregistrează şi trenurile IR 1932 (Mangalia), IR 18061 (Ploieşti Sud) şi R 14031 (Braşov), de câte 70 de minute şi, respectiv, 60 de minute.

Te-ar mai putea interesa și
Moscova a promis juntei militare din Mali că va continua să o sprijine, furnizându-i ajutor militar, cereale și petrol
Moscova a promis juntei militare din Mali că va continua să o sprijine, furnizându-i ajutor militar, cereale și petrol
Ministrul rus de Externe Serghei Lavrov a criticat vineri ''mentalitatea colonială'' a Franţei şi a Uniunii Europene în Mali, declaraţie dată în timpul vizitei efectuate la Moscova de omologul......
E-Car Concept by NewCar4Future, primul prototip al unul vehicul electric românesc, prezentat astăzi la Cluj – VIDEO
E-Car Concept by NewCar4Future, primul prototip al unul vehicul electric românesc, prezentat astăzi la Cluj – VIDEO
La Innowave Summit 2022 din Cluj-Napoca a fost prezentat astăzi conceptul unui automobil electric dezvoltat în România.
BNR avertizează că sistarea sprijinului guvernamental, costurile energiei și nevoia de tehnologizare a firmelor ar putea duce la falimente și restructurări
BNR avertizează că sistarea sprijinului guvernamental, costurile energiei și nevoia de tehnologizare a firmelor ar putea ...
Pe orizontul mai îndepărtat de timp rămân incertitudini asociate capacităţii unor firme de a se menţine viabile odată ...
Gazprom taie începând de mâine furnizarea de gaze naturale către Finlanda
Gazprom taie începând de mâine furnizarea de gaze naturale către Finlanda
Compania de stat rusă Gazprom a anunţat vineri că sistează începând de sâmbătă furnizarea de gaze către Finlanda, ...