1EUR = 4.8398 RON | Bucureşti 25 º

Companii

InterContinental Bucureşti a fost desemnat Hotelul de Business al Anului 2015 în România

InterContinental Bucureşti a câştigat premiul 'România's Leading Business Hotel' în cadrul celebrei ceremonii World Travel Awards 2015, denumită 'Oscarul industriei turistice', informează un comunicat al companiei, potrivit Agerpres. 

11 sep, 2015 | Agerpres

'Acest prestigios premiu este bine-meritat de întreagă echipa a hotelului şi reprezintă recunoaşterea pasiunii şi profesionalismului tuturor colegilor noştri în a oferi servicii excelente oaspeţilor. Sunt foarte fericit şi mândru că hotelul InterContinental Bucureşti a fost ales 'România's Leading Business Hotel', cu atât mai mult cu cât voturile au venit din partea profesioniştilor în turism, a clienţilor şi fanilor noştri', a spus Ştefan Frank, General Manager, InterContinental Bucharest.

Acesta este al doilea an în care hotelul InterContinental Bucureşti câştigă premiul 'Hotelul de Business al Anului' la World Travel Awards.

Alte cinci hoteluri InterContinental din Europa au fost premiate în timpul ceremoniei: InterContinental Resort Berchtesgaden, InterContinental Budapest, InterContinental Davos, InterContinental Malta, InterContinental Paris Le Grand.

În acest an, premiile World Travel Awards sărbătoresc a 22-a aniversare, acestea fiind recunoscute drept cea mai importantă distincţie din industria turismului mondial.

InterContinental Bucureşti este un simbol de cinci stele al oraşului, unic pentru priveliştea oferită din balcoanele camerelor de hotel şi apreciat de oaspeţi pentru calitatea serviciilor, Hotelul are 22 de etaje, 257 de camere şi apartamente, un Club Lounge modern la etajul 21, un centru de sănătate cu piscină interioară, aflat la cea mai mare înălţime din oraş, peste 1.500 de metri pătraţi de spaţii pentru conferinţe, două restaurante, bar şi acces către cea mai mare parcare subterană din Bucureşti. Hotelul este condus prin contract de management cu lanţul hotelier InterContinental Hotels Group.

Cu proprietăţi în peste 60 de ţări, 178 de hoteluri şi 60.560 de camere, InterContinental Hotels Resorts este o marca hotelieră cu adevărat internaţională, care pune accent pe experienţe relevante, cu semnificaţie pentru oaspeţii săi. InterContinental Hotels and Resorts numără 29 de hoteluri în Europa şi 4 hoteluri în curs de deschidere.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO