1EUR = 4.8278 RON | Bucureşti 25 º

News

Investiţie privată de 5 milioane de euro într-un nou hotel pe litoral, în zona Mamaia Nord

Un nou hotel, investiţie privată în valoare de de 5 milioane de euro, se va deschide sâmbătă pe litoral, în zona Mamaia Nord - Năvodari.

10 iul, 2013 | Agerpres

Reprezentanţii Primăriei Năvodari au informat, miercuri, printr-un comunicat remis presei, că noua unitate turistică are 400 de locuri de cazare şi oferă condiţii ultra all inclusive, la standarde internaţionale.

"Phoenicia Luxury Hotel este cel mai nou membru al familiei Phoenicia Hotels&Resort, companie a cărei viziune este că 'investiţiile sunt cele mai bune tratamente în perioada de criză'. (...) Dispune de un excelent amplasament, fiind situat pe malul Marii Negre, (...) la 1 kilometru de zona de cluburi din Mamaia Nord, pe una din cele mai frumoase plaje de pe întreg litoralul romanesc", conform oficialilor administraţiei locale.

Hotelul este prevăzut cu camere duble a câte 45 de metri pătraţi şi cu apartamente de peste 71 de metri pătraţi, care includ două băi.

Noua unitate turistică este construită pe o suprafaţă de peste 15.000 de metri pătraţi, pe lângă cei aproximativ 300.000 de metri pătraţi construiţi sau amenajaţi până în 2013 de către Phoenicia Hotels&Resort. Astfel, grupul hotelier devine cel mai mare din România, cu o capacitate de cazare de peste 6.000 de locuri, dintre care 3.000 pe litoral.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO