1EUR = 4.8347 RON | Bucureşti 33 º

Imobiliare

Investitorul Cătălin Tudosă va dezvolta 300 de apartamente în Iaşi, după ce, în 2016, a finalizat un cartier cu 965 de apartamente şi 20 de case

Investitorul ieşean Cătălin Tudosă, dezvoltatorul proiectului rezidenţial Vişoianu, care include 20 de case şi 16 blocuri cu 965 de apartamente, amplasat în zona Lunca Cetăţuii din Iaşi, finalizat în 2016, va demara lucrările de construcţie ale ansamblului „Poitiers Towers”. Proiectul a fost inițiat de firma Cat Construct, deţinută de Tudosă. 

13 iul, 2020 | | ECONOMICA.net

Deşi autorităţile au aprobat proiectul în toamna anului 2018 în plenul Consiliului Local, autorizația de construire a fost emisă de curând de Primăria Iaşi.

Ansamblul rezidenţial va avea 8 blocuri cu un regim de înălțime cu două niveluri subterane, parter, mezanin și 11 etaje. Cat Construct, firma lui Cătălin Tudosă, zis Tolea, poate începe lucrările la primele trei blocuri incluse în prima fază, care însumează aproape 300 de apartamente (171 de garsoniere, 60 apartamente cu 2 camere, 66 apartamente cu 3 camere).

Citeşte şi: Război între finanţişti

De asemenea, pentru viitorii locatari, firma s-a angajat să amenajeze peste 340 de locuri de parcare, în prima fază.

Potrivit propunerii urbanistice, proiectul va avea o suprafață desfășurată construită de 100.000 mp, iar investitorul va amenaja, în total, 1.400 de locuri de parcare. 

Citește și: Producția de bunuri s-ar putea muta în Europa de Est

Dezvoltatorul Cat Construct Grup a primit autorizație de la Primăria Iași pentru demolarea clădirilor existente pe bulevardul Poitiers 2 din august 2018, iar în total au fost demolate 20 de construcţii situate în intravilanul municipiului Iași, pe un teren cu o suprafață totală de 25.940 mp, deţinut de Cat Construct.

Potrivit presei ieşene, Cătălin Tudosă a fost handbalist în tinereţe şi apoi a plecat în Italia, unde a lucrat în construcţii şi probabil a prins gustul dezvoltării imobiliare.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO