1EUR = 4.8079 RON | Bucureşti 20 º

News

Iohannis, către Dragnea: Aflarăm că sunteţi singurul care ştie programul de guvernare; învăţaţi-i şi pe ei!

Preşedintele Klaus Iohannis l-a invitat pe preşedintele PSD, Liviu Dragnea să-i înveţe pe membrii Guvernului programul de guvernare, şeful statului invocând afirmaţia lui Dragnea potrivită căreia el ar fi singurul care ştie ”din scoarţă în scoarţă” programul.

04 ian, 2017 | News.ro

Preşedintele Klaus Iohannis s-a adresat preşedinţilor Camerelor Parlamentului la finalul discursului său de după încheierea ceremoniei de depunere a jurământului de către noul Guvern. "Îi salut şi pe musafirii noştri de astăzi: preşedintele Camerei Deputaţilor, Senatului şi Curţii Constituţionale", a spus Iohannis.

Apoi, Iohannis s-a adresat liderului PSD într-o propoziţie în care a folosit un verb la perfectul simplu, specific zonei Olteniei. "Domnule Dragnea, aflarăm de la TV că sunteţi singurul care cunoaşte programul de guvernare din scoarţă în scoarţă. Vă rog eu frumos, învăţaţi-i şi pe ei!", a spus preşedintele.

La final, Iohannis le-a spus noilor miniştri: "Vă urez mult succes pentru România!"

Guvernul Sorin Grindeanu a primit, miercuri, votul de învestitură din partea celor două Camere ale Parlamentului.

Parlamentarii au acordat încrederea cabinetului cu 295 de voturi "pentru" şi 133 "împotrivă", potrivit rezultatului votului anunţat în plenul reunit.

După depunerea jurământului va avea loc prima şedinţă a guvernului Grindeanu, începând cu ora 21.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Instanţa supremă

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO