1EUR = 4.8375 RON | Bucureşti 37 º

News

Iohannis despre lipsa autostrăzii spre Braşov: Să nu ne pierdem speranţa. Braşovul stă bine, recomand o vizită în centrul Capitalei

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, la Braşov, unde a fost întrebat despre lipsa de mobilitate în contextul lipsei autostrăzilor în România, că Braşovul "stă bine, deşi nu există o autostradă", adăugând că recomandă o vizită în centrul Capitalei pentru a se vedea lipsa de mobilitate.

22 mai, 2017 | News.ro

Prezent luni, la Braşov, la o dezbatere despre domeniul cercetării, preşedintele Klaus Iohannis a fost întrebat şi despre lipsa infrastructurii, mai ales că autostrada Comarnic - Braşov este aşteptată de mai mulţi ani.

Cristian Macedonschi, fost consilier local, l-a întrebat pe Klaus Iohannis ce se întâmplă cu infrastructura. "Orice dezvoltare în domeniu economic sau al cercetării are nevoie de infrastructură. Lipsa autostrăzilor înseamnă o lipsă de mobilitate. Ce se poate face pentru a rezolva această problemă?", a întrebat Cristian Macedonschi.

Preşedintele i-a răspuns făcându-i o invitaţie să viziteze Capitala, recomandându-i o vizită în centrul Bucureştiului.

"Recomand o vizită în centrul Capitalei să vedeţi lipsă de mobilitate. Braşovul stă bine, deşi este adevărat că nu există o autostradă aici. Niciunul din guvernele din ultimii 20 de ani nu au performat cum au promis în campania electorală. Să nu ne pierdem speranţa", a spus preşedintele Klaus Iohanis.

Autostrada Comarnic - Braşov a fost promisă în ultimii zece ani în toate campaniile electorale, însă până acum nu a fost făcut niciun metru. În schimb, în fiecare weekend, iar în perioada verii şi în cursul săptămânii, traficul pe Valea Prahovei, mai ales în zona Buşteni - Sinaia, este îngreunat din cauza numărului foarte mare de maşini care circulă pe DN 1 între Braşov şi Bucureşti.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO