1EUR = 4.7537 RON | Bucureşti 21 º

News

Iohannis i-a numit pe Daniel Suciu şi Răzvan Cuc în funcţiile de miniştri

Președintele Klaus Iohannis i-a numit, joi, pe Daniel Suciu și Răzvan Cuc în funcțiile de miniștri ai Dezvoltării Regionale și Transporturilor, la doar o zi de la nominalizarea acestora de către PSD, potrivit Romania TV. 

21 feb, 2019 | Romania TV

Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi decretul pentru numirea viceprim-ministrului Vasile-Daniel Suciu, pentru funcţia de ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice şi pentru numirea în funcția de membru al Guvernului a lui Alexandru-Răzvan Cuc,  pentru funcţia de ministru al Transporturilor.

Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, miercuri, președintelui Klaus Iohannis propunerile de numire a miniștrilor pentru portofoliile Dezvoltării Regionale și Transporturilor. Ulterior, şeful statului şi premierul au avut şi o discuţie telefonică.

"Am făcut aceste nominalizări pentru a pune capăt situației de blocaj a activității Guvernului, mai ales că perioada de interimat la cele două ministere expiră. Dezvoltarea regională și transporturile sunt două domenii cheie, pentru care am prevăzut prin legea bugetului de stat sumele necesare pentru realizarea investițiilor de care România are nevoie. Pentru buna implementare a proiectelor de investiții este necesară coordonarea de către miniștri cu atribuții depline în exercitarea funcțiilor. Îmi exprim speranța că interesele României vor prima și, în scurt timp, Guvernul va putea să-și desfășoare activitatea în echipă completă", a subliniat prim-ministrul Viorica Dăncilă.

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO

OBIECTIV.INFO