1EUR = 4.7790 RON | Bucureşti 6 º

News

Iohannis: În zilele următoare o să anunţ data referendumului

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că în zilele următoare va anunţa data la care se va organiza referendumul pe care l-a iniţiat pe tema luptei anticorupţie.

14 feb, 2017 | Agerpres

"Acest referendum este necesar, de aceea am început demersul. Ce voi face o să vă spun în zilele următoare. (...) Exact în zilele următoare o să vă spun când se convoacă referendumul', a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

Şeful statului a fost întrebat ce părere are despre recomandările făcute de Parlament în hotărârea privind referendumul şi dacă va ţine cont de acestea.

'Dacă dumnealor au considerat că trebuie să îmi facă recomandări le-au făcut. (...) Altă întrebare', a răspuns preşedintele Iohannis.

De asemenea, întrebat ce garanţii consideră că vor fi date de acest referendum, Klaus Iohannis a spus: 'În zilele următoare, când voi decide data şi întrebarea pentru referendum, vom discuta pe larg toate aceste chestiuni. Ele nu fac obiectul discuţiilor de astăzi'.

Citeşte şi Referendumul pe tema justiţiei, primul organizat cu un nou prag de validare, de 30% din numărul alegătorilor înscrişi în listele permanente

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO