1EUR = 4.8721 RON | Bucureşti 4 º

News

Iohannis: Mă interesează ce va face Cioloş. Am încredere că PNL va reveni în forţă pe scena politică

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat vineri că are toată încrederea că PNL va reveni în forţă pe scena politică, adăugând că este interesat şi de ceea ce fostul premier Dacian Cioloş va dori să facă în politică.

17 mar, 2017 | Agerpres

'Văd la TV tot felul de opinii foarte negative despre PNL, lucru care sincer mă doare, dar am toată încrederea că PNL va găsi suficiente resurse şi forţa internă să revină în forţă pe scena politică', a spus Iohannis, la Palatul Cotroceni.

El a arătat că nu are de gând să meargă la Congresul PNL din vară, dar că îl interesează foarte mult ce se întâmplă cu acest partid.

Totodată, şeful statului a susţinut că a mai discutat cu fostul premier Dacian Cioloş şi că îl interesează ce va face acesta pe scena politică. 'Aştept şi eu să spună ce doreşte să facă, da, mă interesează, este premierul tehnocrat pe care l-am propus', a adăugat Iohannis.

Întrebat dacă Dacian Cioloş ar putea fi o soluţie pentru PNL, el a răspuns: 'Asta nu cred că este bine să spun eu. Asta trebuie să spună fie domnul Cioloş, fie PNL, fie, în varianta optimală, împreună, amândoi, dacă e sau nu e'.

Preşedintele Iohannis nu a dorit să precizeze ce a discutat cu fostul premier Dacian Cioloş.

'Mai dau sfaturi oamenilor la cerere, fiindcă cel mai bun sfat e cel care se cere', a afirmat Iohannis, adăugând că Dacian Cioloş a dovedit că este 'o persoană care poate să acţioneze politic foarte bine'.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO