1EUR = 4.8738 RON | Bucureşti 20 º

News

Iohannis: Nu toţi candidaţii la alegeri se încadrează în profilul de ţinută morală şi profesională impecabilă

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, că aşteaptă ca viitorul Parlament să fie mai profesionist şi mai responsabil, însă a arătat că nu toţi candidaţii se încadrează în profilul de ţinută morală şi profesională impecabilă.

09 noi, 2016 | Agerpres

'În curând se vor împlini doi ani de când am fost ales preşedinte al României. Au fost doi ani de schimbare. Nu am ajuns încă acolo unde ne-am dorit şi mai avem încă foarte mult de lucru, dar eu cred că România anului 2016 este diferită de România anului 2014. Clasa politică începe încet-încet să se reformeze. Tot mai mulţi politicieni încep să înţeleagă că ei sunt în serviciul cetăţenilor, şi nu invers, şi că trebuie să aibă o ţinută morală şi profesională impecabilă. Nu toţi cei de pe listele pentru alegerile parlamentare se încadrează în acest profil, dar cred că ne îndreptăm încet, dar sigur către o masă critică, care să facă această schimbare pe care ne-o dorim', a spus Iohannis la dezbaterea 'Politica: De la teorie la practică', organizată la BCU.

El a arătat că sunt foarte mulţi candidaţi tineri şi noi pe listele pentru Parlament.

'Mă aştept ca viitorul Parlament şi îmi doresc, nu numai aştept, să fie mai profesionist, mai eficient şi mai responsabil', a subliniat Iohannis.

Şeful statului a mai spus că îşi doreşte ca în 2018, la Centenarul Marii Uniri, românii să fie mândri de ţara lor 'de locul ei în Europa, de modul în care instituţiile funcţionează şi lucrează pentru cetăţeni'.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

Daniel Oanţă

Vrem iar?

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO