1EUR = 4.8740 RON | Bucureşti 8 º

News

Iohannis: Valoarea salariului sau a indemnizaţiei trebuie să reflecte într-o oarecare măsură ierarhia în stat

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, luni, că valoarea salariului sau a indemnizaţiei acordate trebuie să reflecte 'într-o oarecare măsură' ierarhia în stat.

20 apr, 2015 | Agerpres

Solicitat de jurnalişti să comenteze declaraţia premierului Victor Ponta care ar fi spus că prim-ministrul şi preşedintele ar trebui să câştige mai mult, întrucât există şefi de instituţii care au salarii mai mari, Iohannis a răspuns că aceasta este 'o evaluare foarte subiectivă'.

'Este o evaluare foarte subiectivă, dar eu cred că şi cuantumul salariului sau indemnizaţiei trebuie să reflecte într-o oarecare măsură ierarhia în stat', a spus Iohannis, într-o conferinţă de presă, la Palatul Cotroceni, la finalul consultărilor cu partidele parlamentare.

Întrebat dacă acest lucru înseamnă că preşedintele ar trebui să câştige mai mult, şeful statului a răspuns: 'Vă las pe dumneavoastră să judecaţi. Ştiţi foarte bine cât câştigă preşedintele sau prim-ministrul, cât câştigă un director dintr-o regie autonomă şi aşa mai departe. Concluziile se pot trage foarte simplu'.

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO