1EUR = 4.8332 RON | Bucureşti 20 º

Companii

Ion Ţiriac investeşte 15 milioane de euro în construcţia a 132 de apartamente lângă Bucureşti

Compania Ţiriac Imobiliare, controlată de omul de afaceri Ion Ţiriac, a anunţat că va începe lucrările la cea de-a patra fază de dezvoltare a proiectului Residenz din Chitila, de lângă Bucureşti.

06 dec, 2014 | | ECONOMICA.net

Lucrările de construcţie la cea de-a patra fază de dezvoltare a cartierului de locuinţe Residnz din Chitila vor fi demarate în primele luni ale anului viitor. În prezent, Residenz are 364 de apartamente, iar gradul de ocupare a ajuns la 96%. Valorea investiţiei pentru primele trei faze a fost de 45 de milioane de euro

În primele 11 luni ale acestui an, companiile dezvoltatoare, Ţiriac Imobiliare şi grupul LBBW Immobilien GmbH, au vândut 42 de apartamente, în creştere cu aproape 70% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Semnele bune date de sectorul rezidenţial i-a determinat pe dezvoltatori să continue investiţia de la Chitila. 

"Estimăm că vom începe lucrările la primele două blocuri din faza a patra în primul trimestru al lui 2015, iar construcţia acestora va dura aproximativ şase luni. Restul blocurilor vor fi construite în etape. Compartimentarea interioară a apartamentelor va fi adaptată în functie de cererea clienţilor. Locuinţele au suprafeţe cuprinse între 72 mp şi 100 mp construiţi. Clienţii pot beneficia de sistemul de rate direct la dezvoltator", a declarat pentru ECONOMICA.NETTudor Mihai, director comercial în cadrul Ţiriac Imobiliare.

Cea de-a patra fază de dezvoltare cuprinde 12 blocuri cu un număr de 132 de apartamente, iar investiţia este de aproximativ 15 milioane de euro.

CITEŞTE ŞI Ţiriac a luat autorizaţie de construcţie pentru turnul de 12 etaje din centrul Bucureştiului

Anul trecut, cifra de afaceri a întregului grup de firme Ţiriac a fost 500 milioane de euro este, inclusiv cota aferentă participațiunilor deținute de Țiriac în 5 mari entități economice, potrivit Capital.

Divizia Auto Ţiriac Holdings include companii: Ţiriac Auto, importatorii (Hyundai Auto Romania, Premium Auto, M Car Trading, Romcar), Ţiriac Auto Rulate şi Auto Stop.

Țiriac deține Clubul Rezidențial Stejarii din Pădurea Băneasa și Residenz, trei centre de afaceri (central Țiriac, Nouveau și Vama Poștei), 18 showroomuri în București și în țară, spații comerciale (Metro Punct Piatra Neamț) și Praktiker din Tîrgu-Mureș, clădirea flotei de aeronave din Otopeni și 1.100 de hectare în spații intravilane în întreaga țară, conform investarului Capital.

Participațiile grupului includ: 44% din Unicredit Țiriac Bank, 44% din Allianz Țiriac, 40% din Meteor și Universal, 25% din servicii de handling pe Aeroportul Internațional Henri Coandă și 15% din Metro România.

CITEŞTE ŞI UniCredit îi plăteşte lui Ţiriac 700 de milioane de euro pentru participaţia sa la Unicredit Ţiriac Bank

Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO