1EUR = 4.8365 RON | Bucureşti 30 º

News

Ion Ţiriac vrea să vândă turneul ATP de la Bucureşti. În aprilie este ultima ediţie

Ion Ţiriac, proprietarul turneului ATP de la Bucureşti, a declarat, miercuri, că între 16 24 aprilie 2016 se dispută ultima ediţie, el dorind să vândă această competiţie, în condiţiile în care nu se va mai juca pe terenul central de la Arenele BNR din Bucureşti.

09 mar, 2016 | Agerpres

Turneul se va disputa la Arenele BNR, însă doar pe terenurile secundare.

''Vreau să mulţumesc Băncii Naţionale a României pentru faptul că ne-a lăsat să jucăm ediţiile precedente pe această arenă. Este o proprietate privată, aceasta este situaţia. Acum, terenul central nu se mai poate folosi, din diverse motive, iar noi o să putem organiza turneul pe celelalte suprafeţe de teren. În aceste condiţii, turneul se vinde. Pe vremea mea, tenisul se juca gratuit. Acum nu se mai poate. Priviţi la Hagi ce a putut să facă în doar câţiva ani. Deci, dacă este voinţă, se poate'', a spus Ion Ţiriac, la conferinţa de presă.

Bogdan Enoiu, director McCann Bucharest, a declarat: ''În curând, va începe ediţia cu numărul 21 şi ediţia numărul 15 de care mă ocup. Îmi pare rău că până acum niciun jucător român de tenis nu a reuşit să îşi înscrie numele pe lista câştigătorilor la turneul de simplu. În ediţia 2016 nu vom mai face un meci demonstrativ, aşa cum s-a organizat în mod tradiţional la ultimele ediţii, pe Arena Centrală''.

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO