1EUR = 4.8336 RON | Bucureşti 35 º

Extern

iOS -ul lui Apple a zdrobit Androidul de Black Friday în SUA

Softul iOS, cu care Apple a construit iPhone și iPad, a bătut  Androidul lui Google la vânzări de Ziua Recunoştinţei și de Black Friday, potrivit unor informaţii IMB şi Adobe, citate de Business Insider.

30 noi, 2013 | ECONOMICA.net

IBM spune că a urmărit „milioane de tranzacții și terabiţi de date de la aproximativ 800 de site-uri de vânzare cu amănuntul din SUA" de Ziua Recunostintei şi Black Friday .

În medie , utilizatorii de dispozitive bazate pe iOS au cheltuit 127,92 dolari pe comandă de Black Friday , comparativ cu cei 105,2 dolari pe comandă de la utilizatorii de Android. Traficul iOS a ajuns la 28,2% din totalul traficului on-line, comparativ cu 11,4 % pentru Android.
Vânzările iOS au ajuns la 18,1 % din totalul vânzărilor on-line, comparativ cu 3,5 % pentru Android, potrivit Business Insider.

Raportul  IBM „este uimitor", scrie Business Insider, dacă se ia în considerare statistica potrivit căreia Android este are 52 % din piața smartphone-uri , iar iOS are 42% din piața din SUA.

La rândul său,  Adobe a găsit 400 de milioane de vizite la 2.000 de site-uri de retaileri americani de Ziua Recunoştinţei şi Black Friday.

Dispozitivele pe bază de iOS au avut vânzări online de mai mult de 543 milioane dolari de dolari, din care iPad a contat pentru 77 %. Dispozitivele bazate pe Android au avut vânzări de 148 milioane dolari online.

Citește mai mult în Business Insider

 

loading...
Loading...

CELE MAI NOI ȘTIRI

CELE MAI NOI ȘTIRI

OPINII ECONOMICA.NET

NOOBZ.RO

NSTRAVEL.RO

CAPITAL.RO