iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max – Două telefoane care ne impresionează plăcut chiar şi în ziua de azi

Ca în cazul oricărei alte companii producătoare de telefoane mobile, și în istoria Apple au existat și cu siguranță vor mai exista terminale la care utilizatorii se vor gândi mereu cu plăcere chiar și după ce acestea au fost depășite ca funcții de dispozitivele din noile generații. Două din cele mai bune exemple sunt telefoanele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max care au cucerit o lume întreagă anul trecut prin funcții de top și un aspect desăvârșit.
Economica.net - lun, 15 feb. 2021, 09:21
iPhone 11 Pro şi iPhone 11 Pro Max - Două telefoane care ne impresionează plăcut chiar şi în ziua de azi

Care sunt principalele caracteristici prin care se remarcă telefoanele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pr Max?

Ca să facem doar un rezumat, cele mai importante caracteristici pentru care iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au câștigat atâta popularitate sunt display-ul impecabil, procesorul foarte puternic A13 Bionic, sistemul camerei principale precum și cea mai bună baterie folosită pentru un telefon Apple până la momentul lansării lor.

Display-ul Super Retina XDR a făcut valuri la lansare și a avut și de ce pentru că producătorii l-au numit pe drept cel mai luminos display Apple creat vreodată. În combinație cu superbele culori ale carcasei și finisajele spectaculoase, acest display a făcut din telefoanele iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max niște bijuterii cu funcții de comunicare. De aceea, cel mai probabil, în cazul lor, majoritatea utilizatorilor au invest în huse iPhone 11 Pro sau huse iPhone 11 Pro Max nu pentru personalizare, ci doar pentru un plus de rezistență și siguranță.

Mai departe, la aspectul impunător al celor două telefoane a contribuit și spatele din sticlă perfect mată, accesorizat cu o bandă de oțel care se vede superb, mai ales în combinație cu noua culoare midnight green. Dar frumusețea nu este singurul punct forte al acestor două telefoane. iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt făcute să reziste deoarece sticla de care am amintit mai devreme este de fapt cea mai rezistă sticlă folosită vreodată pentru un telefon mobil și are o rezistență încadrată la standardul IP68 împotriva apei. Cu iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max nu numai că îți poți lua gândul de la grija pentru stropirile ocazionale, dar poți fotografia sau filma și sub apă pentru că aceste două telefoane pot fi scufundate până la o adâncime de 4 metri pentru un interval de timp de până la 30 de minute.

Trecând mai departe, o altă caracteristică pentru care iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max au fost unele din cele mai discutate telefoane mobile ale anului 2020 este nivelul de performanță de care este capabil procesorul lor. A13 Bionic nu este doar cel mai bun chip fabricat de Apple până la momentul creării acestor două telefoane mobile, ci chiar cel mai rapid chip creat vreodată. El este cu 20 de procente mai rapid decât procesorul A12 și a fost construit cu un motor neural extraordinar pentru a permite analize foto și video în timp real.

La capitolul fotografie, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max nu au nici pe departe cei mai mulți megapixeli de pe piață. Dar datorită sistemului foarte performant al camerei principale, precum și procesorului descris mai sus, sunt capabile de fotografii excepționale. Fiecare din camerele principale ale acestor două telefoane este format din câte un sistem de trei lentile cu funcții precum extended dynamic range sau cinematic video stabilization, dar și posibilitatea de a filma videoclipuri în 4K, stabilind astfel un nou standard în ceea ce privește fotografia cu telefonul mobil.

Există un echilibru perfect între hardware și software în cazul acestor două telefoane mobile care duce experiența utilizatorului la un cu totul alt nivel. Lentila ultra-wide de exemplu este cu totul și cu totul nouă, fiind astfel o schimbare fundamentală față de generațiile anterioare. Cu ajutorul ei utilizatorii sunt capabili de a imortaliza cadre de patru ori mai extinse din punct de vedere vizual față de cele fotografiate de telefoanele din seria iPhone X.

În concluzie, limitându-ne chiar și la lucrurile de mai sus, iPhone 11 Pro și iPhone 11 Pro Max sunt două telefoane care au schimbat istoria companiei Apple și care fără îndoială au stabilit standarde greu de egalat pentru generațiile viitoare.

Te-ar mai putea interesa și
Autostrada A7 Ploiești – Buzău: Parapet lateral, montat pe primii 10 kilometri ai lotului 2 VIDEO
Autostrada A7 Ploiești – Buzău: Parapet lateral, montat pe primii 10 kilometri ai lotului 2 VIDEO
Secretarul de stat în Transporturi Irinel Ionel Scrioșteanu a publicat duminică imagini cu lotul 2 Mizil - Pietroasele din Autostrada Ploiești - Buzău (A7), unde a fost montat parapet lateral pe......
CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi, din cauza caniculei
CNAIR impune luni restricţii de tonaj pe drumuri naţionale şi autostrăzi, din cauza caniculei
Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) va impune, luni, restricţii de tonaj pe sectoarele ...
Inteligenţa Artificială va înlocui unele părţi ale procesului de angajare
Inteligenţa Artificială va înlocui unele părţi ale procesului de angajare
Aproximativ 85% dintre recrutorii globali cred că Inteligenţa Artificială (AI) este o tehnologie utilă care va înlocui ...
Seceta pedologică în cutura grâului de toamnă ajunge şi în Banat
Seceta pedologică în cutura grâului de toamnă ajunge şi în Banat
Seceta pedologică în cultura grâului de toamnă se extinde şi în Banat, aprovizionarea cu apă a solului prezentând ...