iPhone 7 în România: cât costă şi de unde poate fi cumpărat

iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, noile creaţii ale Apple, vor costa în România, la lansare, de la 3.499 lei la 5.099 lei, preţ la liber, în funcţie de model şi dotări.
Economica.net - vin, 09 sept. 2016, 21:02
iPhone 7 în România: cât costă şi de unde poate fi cumpărat

Cele mai noi iPhone-uri vor putea fi comandate, începând din 16 septembrie, atât de la cei trei mari operatori mobili, Orange, Vodafone şi Telekom, cât şi de la magazinele online. Livrările iPhone 7 şi iPhone 7 Plus vor începe pe 23 septembrie, data lansării oficiale în România.

Orange, Vodafone şi Telekom nu au anunţat încă ofertele de preţ, la liber sau cu abonament, pentru noile iPhone-uri. Clienţii se pot înregistra pe site-urile operatorilor pentru a precomanda produsele începând din 16 septembrie.

De la QuickMobile aflăm grila de preţuri retail pentru piaţa din România:

iPhone 7 32 GB – 3.499 lei
iPhone 7 128 GB – 3.999 lei
iPhone 7 256 GB – 4.499 lei

iPhone 7 Plus 32 GB – 4.099 lei
iPhone 7 Plus 128 GB – 4.599 lei
iPhone 7 Plus 256 GB – 5.099 lei

QuickMobile precizează că este vorba despre preţurile standard din Europa.

eMAG a anunţat de asemenea că iPhone 7 şi iPhone 7 Plus vor fi disponibile la precomandă, iar primii 500 de clienţi care comandă unul dintre dispozitive va primi bonus o baterie externă Asus cu capacitatea de 10.000 mAh. eMAG operează, din 2015, un magazin Apple Shop situat în showroom-ul companiei din cartierul Crângaşi din Capitală.

Odată cu iPhone 7 şi iPhone 7 Plus, Apple a lansat Apple Watch Series 2 şi căştile wireless Apple Airbuds, venite să completeze noile smartphone-uri, care nu mai sunt dotate cu mufa audio clasică de tip jack de 3,5 milimetri.

Apple Watch Series 2 va costa 1.899 lei în România şi va apărea odată cu cele două iPhone-uri. Căştile Airbuds vor fi disponibile undeva în luna octombrie şi cunoaştem în prezent doar preţul de referinţă pe piaţa SUA, de 159 de dolari (echivalentul a 630 de lei) fără taxe.

Te-ar mai putea interesa și
Kylian Mbappe i-a depășit pe Cristiano Ronaldo și Messi în acest an, devenind cel mai bine plătit fotbalist din lume
Kylian Mbappe i-a depășit pe Cristiano Ronaldo și Messi în acest an, devenind cel mai bine plătit fotbalist din lume
Kylian Mbappe, atacantul lui Paris Saint-Germain, a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lume, potrivit revistei Forbes, fiind pentru prima dată în ultimii opt ani când în fruntea listei nu......
Rata șomajului în SUA a scăzut până la 3,5% în luna septembrie
Rata șomajului în SUA a scăzut până la 3,5% în luna septembrie
Numărul locurilor de muncă create de angajatorii americani în septembrie a depăşit estimările analiştilor, iar rata ...
DNA a trimis în judecată patru administratori ai unor societăți comerciale pentru evaziune fiscală de 4 milioane de euro. Printre aceștia e și fostul deputat PDSR Gabriel Bivolaru
DNA a trimis în judecată patru administratori ai unor societăți comerciale pentru evaziune fiscală de 4 milioane de ...
Patru administratori ai unor societăţi comerciale au fost trimişi în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar ...
Constructori și proiectanți de autostrăzi au primit vineri al doilea „cartonaș galben” de la CNAIR
Constructori și proiectanți de autostrăzi au primit vineri al doilea „cartonaș galben” de la CNAIR
O nouă serie de certificate negative intermediare pentru antreprenori a fost emisă de Compania Națională de Administrare ...